TOP-10 ντριμπλέρ στο FIFA 16!

Γιώργος Καραμάνος
TOP-10 ντριμπλέρ στο FIFA 16!

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal διαβάζει τις καρτέλες των κορυφαίων ντριμπλέρ του νέου game και παραθέτει τις ενστάσεις του σχετικά με την εν λόγω αξιολόγηση. Εσείς τι λέτε;

Τα video games έχουν πολλές φορές τα λάθη τους. Υπερεκτιμημένοι και υποτιμημένοι ποδοσφαιριστές. Τα χαρακτηριστικά που τους δίνονται μερικές φορές ξεπερνούν την πραγματικότητα. Αλλοτε προς τα πάνω και άλλοτε προς τα χαμηλά. Συνέβαινε από την εμφάνιση των παιχνιδομηχανών και θα συνεχίσει να υπάρχει για πάντα. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό. Επόμενο είναι να μην μπορούν να αποδοθούν στο έπακρο τα χαρακτηριστικά του κάθε παίκτη.

Επομένως, αυτό που κάνουμε εμείς, οι χρήστες, είναι το να διαπιστώνουμε τα οφέλη των λαθών, να επιλέγουμε τους καλούς και ας εμφανίζονται καλύτεροι σε ορισμένους τομείς απ' ότι είναι στ' αλήθεια. Ετσι θα αφήνουμε όσους δεν γνωρίζουν τα μυστικά να σιχτιρίζουν που δεν γνώριζαν και πήραν κάποιον τέλειο, αλλά τους βγήκε ελαφρώς κατώτερος του αναμενόμενου.

Κάτι τέτοιο λοιπόν υπάρχει και στην πρόσφατη έκδοση του FIFA 16, μία ιδιαιτερότητα αναφορικά με ένα συγκεκριμένο προσόν: την ντρίμπλα. Χαζεύοντας τις καρτέλες των παικτών μέσα από τις τις ικανότητες τους στον συγκεκριμένο τομέα, εμείς τουλάχιστον διαπιστώσαμε ορισμένα παράξενα. Το πιο χτυπητό απ' όλα είναι οι απουσίες. Για παράδειγμα δεν γίνεται να λείπουν ο Λουίς Σουάρες και ο Αλέξις Σάντσες, για να βρίσκονται στο Νο9 ο Τιάγκο Αλκάνταρα και στο Νο10 ο Μόντριτς.

Θα μπορούσαμε μάλιστα να αρχίσουμε να αραδιάζουμε ένα σωρό ονόματα καλύτερων ντριμπλέρ από αυτούς τους δύο. Ο Ντάγκλας Κόστα, ο Τέβες, ο Φελίπε Αντερσον, ο Ζερβίνιο, ο Γιόβετιτς, ο Κουαδράδο, ακόμα και ο Καθόρλα, για να μην πάμε σε λύσεις πιο μικρών ομάδων όπως ο Νολίτο (Θέλτα) ή ο Μπραΐμι (Πόρτο). Πραγματικά αυτό που μπήκαν οι δύο στην 10άδα είναι απίθανο.

Και πιο κάτω όμως υπάρχουν ορισμένες εκπλήξεις. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στην 6η θέση, καθώς το FIFA 16 θεωρεί καλύτερο του τον Ριμπερί, ενώ ο Ινιέστα είναι πιο βελτιωμένος του Αγουέρο (όχι ότι ο Ινιέστα δεν θα άξιζε να είναι στην λίστα).

Δείτε λοιπόν κι εσείς τις εν λόγω καρτέλες, βγάλτε τα συμπεράσματα σας και γράψτε τις δικές σας ενστάσεις-παρατηρήσεις...

10. Λούκα Μόντριτς



9. Τιάγκο Αλκάνταρα



8. Σέρχιο Αγουέρο



7. Αντρές Ινιέστα



6. Κριστιάνο Ρονάλντο



5. Φρανκ Ριμπερί



4. Νεϊμάρ



3. Εντέν Αζάρ



2. Αριεν Ρόμπεν


1. Λιονέλ Μέσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα