Ο... παραλίγο «γάμος» του Άρη με την Βούλα Βαβάτση! (pics)

Ο... παραλίγο «γάμος» του Άρη με την Βούλα Βαβάτση! (pics)

Την γνωρίσαμε από τις... υποκριτικές της ικανότητες! Πόσοι όμως ξέρουν ότι η Βούλα Βαβάτση ήταν έτοιμη να φορέσει την φανέλα του Άρη; To G- Weekend Journal έχει το «καυτό» ρεπορτάζ!

Επιμέλεια:

Πρόσφατα το gazzetta.gr ανέδειξε την ιστορία προ πολλών ετών με τον 19χρονο τότε Μπερμπάτοφ να...σκανάρεται από τον Γιάννη Μιχαλήτσο για λογαριασμό του Άρη αλλά να μην κατεβαίνει Θεσσαλονίκη από την Σόφια, λόγω του 1 δις δραχμών, που είχαν ζητήσει από τον τότε ιδιοκτήτη του Άρη Δημήτρη Κοντομηνά, οι ιθύνοντες της βουλγάρικης ομάδας.

Δεν ήταν όμως αυτή η πιο "καυτή" μεταγραφή για τους κίτρινους που δεν πραγματοποιήθηκε και έμεινε στα χαρτιά. Σε κάθε περίπτωση το γυναικείο βόλει έχει χαρίσει σε όλους μας μεγάλες στιγμές, πόσο μάλλον την στιγμή που καθιερώθηκαν -για τηλεοπτικούς λόγους θεάματος- και οι κατάλληλες εμφανίσεις. 

Πώς μπλέκουν οι μεταγραφές, το βόλει και ο Άρης; Η απάντηση δίνεται σήμερα από το gazzetta weekend journal και είναι πραγματικά καυτή! Βούλα Βαβάτση! Από ότι φαίνεται τα...χρώματα της εταιρίας με την οποία διαπρέπει ως πρωταγωνίστρια στις ταινίες της η Βούλα, δεν ήταν και η μοναδική επαφή με τα κιτρινόμαυρα. 

Η ιστορία που ελάχιστοι γνωρίζουν αφορά την προσπάθεια της Βούλας να πρωταγωνιστήσει στα...καρφώματα της πετόσφαιρας με την φανέλα του Άρη!

Έχοντας ήδη αποκτήσει πολλούς fans από τις ταινίες της και ιδιαίτερα την μεγάλη επιτυχία με τον... Υπουργό, ζήτησε από τον Άρη να δοκιμαστεί στις προπονήσεις της ομάδας την τελευταία χρονιά συμμετοχής της στην Α1 (επέστρεψε φέτος). H παρουσία της προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό, καθώς οι θεατές στις 2 προπονήσεις αυξήθηκαν εντυπωσιακά για να δουν την ταλαντούχα υπό δοκιμήν αθλήτρια. Η Βαβάτση με... περίσσιο νάζι αντιμετώπιζε τις επιθέσεις των αντιπάλων κοριτσιών σε ρόλο λίμπερο! Το θέμα οδηγήθηκε σε συμβούλιο και τελικά το "σερβίς" της διοίκησης πήγε στο...φιλέ!

Η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε και δεν προχώρησε λόγω των πιθανών αρνητικών επιπτώσεων από τις...εξωαγωνιστικές επιδόσεις της πρωταγωνίστριας-αθλήτριας. Οι φίλοι του Άρη, αλλά και του γυναικείου βόλει έχασαν μία πολύ μεγάλη ευκαιρία να απολαύσουν σερβίς, άμυνες και καρφιά από την πολυτάλαντη Βούλα. 

Τουλάχιστον μας έμειναν οι...ταινίες της και οι φωτογραφίες της ...

 

Επόμενα Άρθρα

Νοβίτσκι σημαίνει μεγαλείο! (vids&pics)

Νοβίτσκι σημαίνει μεγαλείο! (vids&pics)

Ίσως να τον είδαμε για τελευταία φορά στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο βάθρο δεν ανέβηκε... Ε και; Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα (άλλο πια) για να αποδείξει την αξία του....

Helen Lindes: To... τρόπαιο του Ρούντι! (pics)

Helen Lindes: To... τρόπαιο του Ρούντι! (pics)

Η Ισπανία είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ και εμείς βρήκαμε την πιο όμορφη γυναίκα των «φούριας ρόχας», που δεν είναι άλλη από την Helen Lindes. Το... χρυσό του...