Και φωνάρες και... κορμάρες! (pics)

Και φωνάρες και... κορμάρες! (pics)

Είναι νέες, ωραίες και ταλαντούχες! Κυρίως όμως διαθέτουν το «πακέτο»! Το G-Weekend Journal σας παρουσιάζει Ελληνίδες τραγουδίστριες που είναι... όλα τα λεφτά λουλούδια!

Επιμέλεια:

Η αλήθεια είναι πως εδώ στην Ελλάδα είμαστε λίγο προκατειλημμένοι. Με το που δούμε μία ωραία παρουσία στην πίστα ή σε μία μουσική σκηνή αμέσως λέμε: «Κι από φωνή κορμάρα!».

Υπάρχουν κι οι τραγουδίστριες όμως που έχουν όλο το πακέτο κι εδώ στο Gazzetta Weekend Zournal είπαμε να κάνουμε μία... μουσική βόλτα.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ναι... κι εμείς θα πετούσαμε από τη χαρά μας αν είχαμε αυτό το κορμί! Τι να πει κανείς γι' αυτό το κορίτσι; Με το που ακούς το όνομά της αυτομάτως έρχονται στο μυαλό σου οι απίστευτοι κοιλιακοί της! 

Κατερίνα Στικούδη

Αρχικά μας συστήθηκε στα καλλιστεία του 2005 όταν κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς. Κάποτε ήταν αθλήτρια κολύμβησης του ΠΑΟΚ και πλέον την απολαμβάνουμε πάνω στη σκηνή! Όσο για τις χορευτικές της κινήσεις... κόβουν την ανάσα.

Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα άρχισε την καριέρα της ως μέλος του συγκροτήματος Mystique κι αμέσως ξεχώρισε! Πλέον... σε Solo καριέρα μας αφήνει άφωνους κάθε φορά που πιάνει το μικρόφωνο.

Θέλξη

«Έχεις τα μάτια που λατρεύω...» τραγούδησε η Θέλξη κι ο ανδρικός πληθυσμός συμπλήρωνε «την αγκαλιά σου λαχταρώ». Από τις πιο όμορφες παρουσίες στις ελληνικές πίστες και φωνάρα!

Αγγελική Ηλιάδη

Η κυρία Κέντσογλου πρόσφατα απόκτησε το δεύτερο παιδάκι της και μας έκανε ν' απορούμε με το σώμα της! Πάντα προσέχει την εμφάνισή της και στη σκηνή τα δίνει όλα!

Μαριάντα Πιερίδη

Το ίδιο ισχύει και για τη Μαριάντα Πιερίδη! Που μας... έβαλε πολύ φαντασία με τις εμφανίσεις της!

Χριστίνα Κολέτσα

Η όλο νάζι Χριστίνα Κολέτσα πάλι δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία!

Σάσα Μπάστα

Αφού τη... χαζέψαμε στο πλάι του Θέμου, μας επέτρεψε να τη θαυμάσουμε και στην πίστα! Μας... έμαθε κι έρωτα μοναδικό!

Μαρία Καρλάκη 

Όλοι οι άνδρες βράζουν στο ίδιο το καζάνι μας τραγούδησε η Μαρία Καρλάκη. Ε, κάτι θα ξέρει!

 

Επόμενα Άρθρα

Νοβίτσκι σημαίνει μεγαλείο! (vids&pics)

Νοβίτσκι σημαίνει μεγαλείο! (vids&pics)

Ίσως να τον είδαμε για τελευταία φορά στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Στο βάθρο δεν ανέβηκε... Ε και; Ο Ντιρκ Νοβίτσκι δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα (άλλο πια) για να αποδείξει την αξία του....

Helen Lindes: To... τρόπαιο του Ρούντι! (pics)

Helen Lindes: To... τρόπαιο του Ρούντι! (pics)

Η Ισπανία είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ και εμείς βρήκαμε την πιο όμορφη γυναίκα των «φούριας ρόχας», που δεν είναι άλλη από την Helen Lindes. Το... χρυσό του...