Αυτή είναι η νέα ΣΟΥΠΕΡ κυβέρνηση!

Μιχάλης Τσαμπάς
Αυτή είναι η νέα ΣΟΥΠΕΡ κυβέρνηση!

bet365

Οι εκλογές πέρασαν και το Gazzetta Weekend Journal... ορκίζει την δική του κυβέρνηση με ανθρώπους που έχουν (;) σχέση με τον αθλητισμό. Με κάθε τρόπο... Διαβάστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το νέο υπουργικό συμβούλιο!

Ta συναισθήματα που μας προκάλεσε η νέα κυβέρνηση που σχημάτισε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ανάμεικτα. Τόσο για συγκεκριμένα πόστα, όσο και για συγκεκριμένα πρόσωπα που προκαλούν έκπληξη. Το βέβαιο είναι ότι ο Πρωθυπουργός δεν τόλμησε, οπότε ας μην περιμένουμε και πολλά.

Το Gazzetta Weekend Journal όμως τολμά! Σχηματίζει μια κυβέρνηση με ανθρώπους του αθλητισμού, που όντως θα μπορούσαν να αλλάξουν την Ελλάδα.

Διαβάστε με προσοχή το «δικό μας» λειτουργικό υπουργικό συμβούλιο:

Πρωθυπουργός: Εστεμπάν Καμπιάσο (έτσι κι αλλιώς με το Μνημόνιο3 δεν θα αργήσουμε να γίνουμε Αργεντινή, οπότε ας υπάρχει η σχετική εμπειρία).

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης: Θωμάς Μάτζιος (ο ορισμός του αντιπροέδρου με πετυχημένη θητεία στον Εδεσσαϊκό. Όταν αυτοί είπαν θέλουμε να γίνει, εμείς τότε είπαμε δεν θέλουμε. Κι όταν αυτοί, ύστερα, μετά είπαν δεν θέλουμε, εμείς είπαμε θέλουμε, ύστερα μετά αφού δεν ήθελαν αυτοί, που θέλαμε εμείς. Κι εμείς το αλλάξαμε και είπαν αυτοί πάλι. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο...)

Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής: Γιάννης Αναστασίου (αν δεν κερδίσει τον Πλατανιά... αλλάζει χώρα).

Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης: Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (ο Ιβάν του έδωσε όλη την Μακεδονία και όλη την Θράκη για να πει το ναι στον ΠΑΟΚ).

Υπουργείο Τουρισμού: Μίκαελ Εσιέν (για να δικαιολογήσει και την έως τώρα παρουσία του στην Ελλάδα).

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: Αλμπέρτο Μποτία (με τέτοια άμυνα θα κοιμόμαστε με ανοιχτά παράθυρα).

Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων: Μάκης Ψωμιάδης (είμαι και υιός ιεράς γαμω την π#$%# μου ρε μου#$%^α).

Υπουργείο Εξωτερικών: Κώστας Κατσουράνης (μετά την Ινδία, εθιμοτυπική επίσκεψη και στην Αυστραλία).

Υπουργείο Οικονομικών: Γιούρκας Σεϊταρίδης (μαζεύει χρήμα ως ποδοσφαιριστής, ενώ έχει μια δεκαετία να παίξει! Υπάρχει πιο κατάλληλος για την θέση;).

Υπουργείο Πολιτισμού: Βαγγέλης Μαρινάκης (διδάξαμε αρχές και ήθος...).

Υπουργείο Αθλητισμού: Σταύρος Κοντονής (γιατί θα βάλει τέλος στην διαφθορά στο ποδόσφαιρο, χαχαχαχαχ).

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Γιώργος Μποροβήλος (τόσο ως διαιτητής, όσο και ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας έχει μάθει να μοιράζει το καρπούζι στην μέση).

Υπουργείο για θέματα διαφθοράς: Αχιλλέας Μπέος (κουβαλάει εμπειρία ώστε να την πατάξει).

Υπουργείο Ναυτιλίας και νησιωτικής Πολιτικής: Νοοr1 (η ναυτιλία στα καλύτερά της).

Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων: Γιάννης Αλαφούζος (για να μην μείνουμε ποτέ από δίκτυο όταν χρειαστεί να τουιτάρουμε).

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (έχει πολύ καλή επαφή με το καλάθι... της νοικοκυράς. Ξέρει από μακαρόνια, όσπρια, κρέας, κοτόπουλο).

Υπουργείο Επικρατείας: Σάββας Θεοδωρίδης (ένα υπουργείο χωρίς αντικείμενο).

Υπουργείο Υγείας: Γιάννης Μπουρούσης (κύριε Μάκη, τελείωσε το φάρμακο).

Υπουργείο Περιβάλλοντος: Άρης Θεσσαλονίκης (με ταξίδια στην Κρύα Βρύση, το Κοκκινόχωμα, το Σουφλί, την Χρυσούπολη, το Αγιονέρι, η επαφή με το περιβάλλον θα είναι και φέτος μοναδική).

Υπουργείο Εσωτερικών: Τζίμι Ντουρμάζ (ο Σίλβα τον έκοψε από το... εξωτερικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τον άφησε Ελλάδα)

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Ντιέγκο Μπουανανότε (γιατί όταν υπάρξει κίνδυνος μπορεί να σταθεί... στο ύψος των περιστάσεων)

Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης: Γιώργος Γκιρτζίκης (έχει εργαστεί τόσο πολύ για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οπότε του αξίζει το συγκεκριμένο πόστο).

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δημήτρης Σιόβας (τα λέω καλά πρόεδρε;)

Το Gazzetta Weekend Journal προτείνει εκ νέου για Πρόεδρο της Βουλής την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. (Δεν μπορεί να απουσιάζει από την καθημερινότητα μας. Θα πλήξουμε...)

 

Τελευταία Νέα