Ο άγνωστος... Undertaker! (vids)

Νίκος Ρόλλας
Ο άγνωστος... Undertaker! (vids)

bet365

Σχετικά με τα επιτεύγματά του Undertaker πάνω στο ρινγκ έχουν γραφτεί άπειρες λέξεις, για αυτό και το Gazzetta Weekend Journal σας παρουσιάζει 10 όχι και τόσο γνωστά εξωαγωνιστικά στοιχεία του.

1. O Eggman που έγινε Undertaker

Στον κόσμο του τότε WWF και νυν WWE μας συστήθηκε ως ένας τρομακτικός τύπος, που αποτέλεσε το μέλος έκπληξη της ομάδας του Ted Dibiase, τον Νοέμβριο του 1990, στο Survivor Series. Αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν είναι οτι ο ρόλος που αρχικά είχε σχεδιαστεί για αυτόν, ήταν εντελώς διαφορετικός... Και αυτό γιατί το σενάριο ήθελε τον Mark William Calaway, όπως είναι το κανονικό όνομά του, να βγαίνει από ένα τεράστιο αυτό με το όνομα «Eggman». Ευτυχώς άπαντες κατάλαβαν οτι δεν ταίριαζε με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του...

2. Όταν πήγε να πνίξει τον Angle
Το παρακάτω περιστατικό είναι απολύτως αληθινό... H σχέση του Undertaker με τον Vince McMahon χαρακτηριζόταν από την μεγάλη εκτίμηση που έτρεφε ο ένας για τον άλλον. Μετά από ένα event, superstars και μέλη της διεύθυνσης του WWE βρίσκονταν στο αεροπλάνο της επιστροφής στην έδρα τους, με το αφεντικό της εταιρίας να έχει πιάσει συζήτηση με τον Kurt Angle. Μεταξύ σοβαρού και αστείου είπε στον Αμερικάνο Ολυμπιονίκη: «Μην ξεχνάς οτι είμαι ο μοναδικός από τον οποίο έχεις χάσει με pinfall», κάτι που ο Angle δεν ξέχασε... Λίγο αργότερα, πάνω στην πλάκα επιτέθηκε στον Vince McMahon, με τον Undertaker να ξυπνάει από την φασαρία που γινόταν. Έχοντας... χάσει τα όσα είχαν προηγηθεί, νόμιζε οτι όλα ήταν αληθινά και έτρεξε να βοηθήσει το αφεντικό του. Έπιασε από τον λαιμό τον Kurt Angle και λίγο έλειψε να τον πνίξει, πριν οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προλάβουν να του εξηγήσουν τι είχε γίνει.


3. Σιχαίνεται μέχρι... φοβίας τα αγγούρια
Ο θρύλος θέλει το περιστατικό να έχει γίνει ως εξής... Στα ταξίδια που γίνονταν οδικώς, στην δεκαετία του '90, ο Undetaker τα έκανε παρέα με τον... μέντορά του, Paul Bearer., ο οποίος πάντα αναλάμβανε να βάζει βενζίνη. Μία φορά όμως χρειαζόταν τόσο απεγνωσμένα να πάει στην τουαλέτα, που έλεγε στον «Deadman» να βγει αυτός να βγάλει βενζίνη, όμως η επιθυμία του δεν βρήκε ανταπόκριση... Έτσι, την ώρα που γέμιζε το αυτοκίνητο, τα έκανε πάνω του, όμως ο... εκλεκτός του δεν κατάφερε να κρατήσει μυστικό το περιστατικό αυτό και τον έκανε βούκινο στα αποδυτήρια. Ο Bearer γνωρίζοντας το αδύναμο σημείο του «Taker», αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του... Τι έκανε; Γέμισε το καπέλο του «DeadMan» με αγγούρια που τα σιχαίνεται σε σημείο φοβίας, με αποτέλεσμα να τον κάνει να φρικάρει και να φτάσει μία ανάσα από τον εμετό.

4. Η κόντρα του με τον Shawn Michaels
Στην δεκαετία του '90, ο Shawn Micheals βρισκόταν στο top της καριέρας, έχοντας βασιλικό ρόλο στα αποδυτήρια... Η συμπεριφορά του όμως ήταν τέτοια, που είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των υπόλοιπων μελών του τότε WWF, καθώς πολλές φορές προσπαθούσε να επηρεάσει τον Vince McMahon υπέρ του και κατά του Bret Hart με τον οποίο είχε μεγάλη κόντρα τότε... Στον δρόμο για την WrestleMania XIV ο «HeartBreak Kid» υποφέρει από ένα τραυματισμό που θα έχει ως αποτέλεσμα την πρώτη απόσυρσή του, όμως δεν φαινόταν διατεθειμένος να χάσει το παιχνίδι από τον Stone Cold Steve Austin και μαζί την ζώνη. Ο Undertaker που ήταν μπροστά στην αντίδραση αυτή, τον απείλησε ξεκάθαρα οτι θα τον χτυπήσει ο ίδιος αν δεν ακολουθούσε το σχέδιο του να χάσει... Τελικά ο Micheals έκανε πίσω.




5. Ο «εμφύλιος» με τον Kane
Αν ψάχνεις να βρεις, στα 25 χρόνια καριέρας του στα ρινγκ, με ποιον αντίπαλο έχει αναμετρηθεί τις περισσότερες φορές, αυτός είναι ο Kane... Συνολικά έχουν βρεθεί face to face 184 φορές, έχοντας κερδίσει 106 φορές, ενώ έχει χάσει μόλις 21. Τα υπόλοιπα ματς είτε έχουν λήξη ισόπαλα, είτε έχουν διακοπεί...



6. Τaker vs Hogan και στο σινεμά
Η κόντρα του Undertaker με τον Hogan αποτέλεσε την αφετηρία του στο τότε WWF. Αυτό όμως που δεν είναι και τόσο γνωστό, είναι πως αμφότεροι είχαν παίξει στην ταινία «Suburban Commando», χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία... Όχι τόσο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σε συνολικό, καθώς η κωμωδία-περιπέτεια που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1991, βαθμολογείται με μόλις 4,3 από το IMDB.



7. O ενοικιαστής του Μπραντ Πιτ
Εκτός από το να δέρνει αντιπάλους, ασχολείται πολύ σοβαρά και με το real estate... Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν είχε συνεργασία με το ζευγάρι του Μπράντ Μπιτ και της Αντζελίνα Τζολί για ένα σπίτι στο Cedar Creek το 2011. Εκείνη την περίοδο ο 48χρονος ηθοποιός έψαχνε κάτι στο Τέξας για αυτόν και την σύζυγό του, προκειμένου να είναι κοντά στα γυρίσματα της ταινίας «The Tree of Life».

8. Εισπράττει 2 εκατομμύριο για 2 αγώνες
Μπορεί οι εμφανίσεις του να μην είναι συχνές πλέον στο WWE, όμως αυτό δεν σημαίνει οτι έχουν μειωθεί και τα χρήματα που μπαίνουν στον τραπεζικό του λογαριασμό. Συνολικά το συμβόλαιό του, σύμφωνα με το «totalsportek», προβλέπει ετήσιες απολαβές περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που μόνο ως εντυπωσιακό μπορεί να χαρακτηριστεί από τη στιγμή που δίνει ένα αγώνα τον χρόνο, στην Wrestlemania, άντε δύο, όπως έγινε εφέτος... Στο ποσό αυτό πρέπει να προστεθεί και το ποσοστό 7% που έχει επί των πωλήσεων των προϊόντων του, αλλά και μέρος των εσόδων από τα PPV που λαμβάνει μέρος.

9. Το πρώτο δώρο στον εαυτό του
Οι περισσότεροι, όταν πιάνουν την... καλή, κάνουν ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό τους. Έτσι και ο Undertaker, ο οποίος μετά τη νίκη του επί του Hulk Hogan στο Survivor Series πήγε και αγόρασε μία Harley-Davidson κάνοντας την αρχή για μία μεγάλη συλλογή, που απαριθμεί ουκ ολίγες μηχανές της συγκεκριμένης εταιρίας και της West Coast Choppers.



10. Μουσική και χόμπι
Η μουσική που ακούει, ταιριάζει με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στο WWE, καθώς λατρεύει τον Nick Cave, αλλά και συγκροτήματα όπως είναι οι AC/DC, οι Kiss, οι Black Sabbath, οι Guns N’ Roses, οι Μetallica, και οι Iron Maiden. Από εκεί και πέρα, τις ελεύθερες ώρες του, παίζει γκολφ, αν και όπως έχει παραδεχθεί οι επιδόσεις του είναι τραγικές...
 

Τελευταία Νέα