Ποιος είπε καλό χειμώνα; (pics & vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ποιος είπε καλό χειμώνα; (pics & vids)

bet365

Ο Αύγουστος μπορεί να έφυγε, αλλά το καλοκαιράκι είναι ακόμα εδώ και το Gazzetta Weekend Journal έχει τις αποδείξεις! Δείτε τις και εσείς...

Η άδεια αποτελεί παρελθόν, γυρνάς στο γραφείο με... βαριά καρδιά και το πρώτο πράγμα που ακούς είναι «καλό χειμώνα»! Ε, όχι κύριοι! Έχουμε ακόμα... τρεις μήνες γι' αυτή την εποχή κι αρκετό καιρό μπροστά μας για να σκεφτούμε να βάλουμε τα φθινοπωρινά μας! Δεν μας πιστεύετε; Οι παραλίες είναι ακόμα γεμάτες, τα μαγιό στην θέση τους και το Gazzetta Weekend Journal φοράει για ακόμα μία φορά την καλοκαιρινή του διάθεση και κρατάει την θερμοκρασία στα ύψη!

Tραγουδάκι και... πάμε!

Ο Γιώργος Μπόγρης έχει αρχίσει προετοιμασία με την Μπιλμπάο, αλλά η Έλλη Κοκκίνου είναι στην Ελλάδα και συνεχίζει τις διακοπές της! Παρέα με τον γιο της και τη μητέρα της βρέθηκε στη Μύκονο για τα... τελευταία μπανάκια! Εκρηκτική όπως πάντα!

Τώρα έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό νέο! Ας αρχίσουμε από τα ευχάριστα. Η Δήμητρα Ματσούκα βρίσκεται επίσης στη Μύκονο, αλλά αυτή την φορά δεν είναι... μόνη. Η sexy ηθοποιός ήταν στο νησί παρέα με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Γιοβανίδη κι όλοι λένε για... επανασύνδεση δύο χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

#lastsummerday

A photo posted by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

------#booklover

A photo posted by Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) on

Η Τζούλια Νόβα συνεχίζει να μοιράζει εγκεφαλικά στις παραλίες παρέα με μία φίλη της! Το μοντέλο-παρουσιάστρια από την Ουκρανία με το βλέμμα που μαγνητίζει... ρίχνει το instagram με κάθε φωτογραφία της!

Aπό τις πίστες τον τελευταίο καιρό δυστυχώς την έχουμε χάσει! Σιγά-σιγά όμως βλέπουμε να επιστρέφει δυναμικά! Η Αποστολία Ζώη μετά την πιο εντυπωσιακή βουτιά του instagram φωτογραφήθηκε για το περιοδικό People.

Και να μην θέλαμε να πάρουμε είδηση ότι πραγματοποιήθηκαν τα MTV Video Music Awards 2015 οι... ό,τι να ναι εμφανίσεις της Miley Cyrus δεν μας το επέτρεψαν. Ας σταθούμε όμως σε άλλες εμφανίσεις! Η Κylie Jenner της οικογενείας Kardashian... αντέγραψε την Κατερίνα Καινούριου! Η Ελληνίδα παρουσιάστρια πάντως είναι πιο εντυπωσιακή!

Όπως και να χει η Κατερίνα Καινούριου δεν σκάει κι απολαμβάνει τα χάδια της σκυλίτσας της!

Η άλλη Κατερίνα της ελληνικής showbiz... η Κατερίνα Στικούδη φαίνεται να έχει αφήσει τις παραλίες και να έχει στρωθεί στη δουλειά!

H Eλένη Φουρέιρα πάλι φρόντισε ν' αφήσει όλο τον ανδρικό πληθυσμό με ανοιχτό το στόμα στην τελευταία live εμφάνισή της!

H Bίκυ Κάβουρα κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω πάνω που τελείωσε το καλοκαίρι!

Κι εκεί που λες πως η Έμιλι Ρατακόφσκι δεν μπορεί να σε ξαφνιάσει περισσότερο! Τσουπ! Σκάει και κάτι καινούριο....

 

Τελευταία Νέα