Μπήκε ο Αύγουστος, βγήκαν τα ρούχα! (pics)

Gazzetta team
Μπήκε ο Αύγουστος, βγήκαν τα ρούχα! (pics)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal κάνει το καθιερωμένο εβδομαδιαίο beach report και σας παρουσιάζει ό,τι κινήθηκε στις ελληνικές παραλίες κι όχι μόνο! Πιστέψτε μας... κινήθηκε το σύμπαν! Αν δεν πιστεύετε «κλικ» και ελεύθερη περιήγηση!

Καλησπέρα, καλησπέρα!Το Gazzetta Weekend Journal βγήκε για ακόμα μία φορά στις παραλίες για λογαριασμό σας και σας φέρνει τα καλύτερα!

Ο μήνας που η Αθήνα είναι στα πιο... άδεια της έφτασε και τα ελληνικά νησιά έχουν βουλιάξει!

Η αλήθεια είναι πως η πιο κοντινή παραλία που έχω είναι στο φόντο του υπολογιστή μου (βλ. φωτό), αλλά μην φοβάστε δεν μου έχει ξεφύγει τίποτα!

Η Ελένη Φουρέιρα φρόντισε να μας ετοιμάσει ακόμα ένα καλοκαιρινό hit κι έπειτα όργωσε τις ελληνικές παραλίες. Η καυτή τραγουδίστρια συνεχίζει τις βουτιές της στην Κεφαλονιά και φροντίζει να ενημερώνει το instagram της όσο πιο συχνά μπορεί. Πιο... δυνατά που λέει και το κορίτσι και συνεχίζουμε!

A photo posted by @foureira on

A photo posted by @foureira on

A photo posted by @foureira on

Σε άλλα νέα! Αν δεν τα μάθατε να σας ενημερώσουμε... Η Βάσω Βιλέγκας είναι στα καλύτερά της και το διαπίστωσαν όλοι στην Βάρκιζα! Η playmate 2011 έβαλε το χρυσαφένιο μαγιό της κι αναστάτωσε και τον... άγιο λουόμενο!

Ας συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό! Η Χριστίνα Στεφανίδη... (το κορίτσι του Παναγιώτη Κονέ) έχει ένα από τα πιο καυτά κορμιά... άρα και instagram! Δείτε και μόνοι σας....

Μείνε... όπως είσαι και... μην αλλάξεις ποτέ! Τραγουδούσε κάποτε ο Λεμπέσης. Ε, η Εύη Αδάμ κάνει διακοπές στη Ρόδο κι είναι σαν μην έχει αλλάξει καθόλου! Το πρώην μοντέλο... βάζει κάτω 20άρες και δείχνει πως ο χρόνος δεν την αγγίζει ούτε για αστείο!

Καλοκαίρι χωρίς Επίδαυρο γίνεται; Δε γίνεται! Η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τις «Εκκλησιάζουσες», μαυρισμένη και όμορφη όπως πάντα.

Η Αθηνά Οικονομάκου περνάει το καλοκαίρι της στη Μύκονο και μας κάνει να ζηλεύουμε! Βουτιές, πόζες με θέα τη θάλασσα πάντα με χαμόγελο!

Η Έβελυν Καζατζόγλου δεν ξέρουμε πόσα μαγιό έχει αλλάξει το φετινό καλοκαίρι, το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ένα που να μην της πηγαίνει!

To ίδιο ισχύει και για την Κατερίνα Στικούδη!

Η Lady... Άντζελα Δημητρίου μας άφησε όλους άφωνους. Στα 61 της χρόνια η λαϊκή τραγουδίστρια κλείνει στόματα! Όχι, μπράβο της!

Για την Αλέκα Καμηλά δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα! Το πρώην μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια περνάει οικογενειακές στιγμές στην Χαλκιδική και μοιράζει... εγκεφαλικά!

Στα διεθνή νέα τώρα... η αγαπημένη μας Ριάνα όπως κάθε χρόνο βρέθηκε στα Μπαρμπέιντος, από όπου κατάγεται, για το καθιερωμένο καρναβάλι! Η «Bασίλισσα» Ρίρι έκανε ακόμα μία καυτή εμφάνιση και ξεσάλωσε με την καρδιά της.

 

Τελευταία Νέα