Σεξ, σκάνδαλα και μπαλίτσα

Γιώργος Καραμάνος
Σεξ, σκάνδαλα και μπαλίτσα

bet365

Σε ένα άκρως «κίτρινο» θέμα το weekend του gazzetta.gr θυμάται 10 κορυφαίες ποδοσφαιρικές απιστίες. Γιατί και οι παικταράδες... έχουν ψυχή.

10. Κριστιάνο Ρονάλντο
Οταν ο Κριστιάνο έπαιζε για τη Γιουνάιτεντ, είχε σχέση με την πληθωρική Τζέμα Ατκινσον. Ηταν όμως γνωστό ότι και οι δύο... έπαιζαν και με άλλους εκτός σπιτιού. Μάλιστα υπήρχε η φήμη ότι το μπαμπάτσικο μοντέλο από την Αγγλία έβγαινε παράλληλα και με τον συμπαίκτη του Πορτογάλου, Αλαν Σμιθ. Βέβαια κι εκείνος δεν ήταν φρόνιμος, μιας και έκανε παιχνίδι με την Ινδή ηθοποιό του Μπόλιγουντ, Μπιπάσα Μπασού. Επόμενο ήτα η σχέση να μην κρατήσει πολύ.



9. Ρονάλντο (Φαινόμενο)
Η αλήθεια είναι ότι ο παικταράς ήταν ασταμάτητος και εκτός γηπέδων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι επειδή σκορπούσε παιδιά αριστερά και δεξιά, πήγε κι έκανε βαζεκτομή, ώστε να μην μπορεί ποτέ ξανά να αφήσει κάποια έγκυο. Οπότε οι ατασθαλίες του ήταν αδιάκοπες. Μόνο που όταν το 2008 εμφανίστηκαν αστυνομικοί σε ξενοδοχείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, έπειτα από τηλεφώνημα για υπερβολική φασαρία, τον βρήκαν με τρία κορίτσια. Και τότε ο Ρονάλντο ήταν παντρεμένος και φυσικά χώρισε.


8. Πίτερ Κράουτς
Γενικότερα είναι φοβερά ανεξήγητο το πως η απίστευτη κοπελάρα Αμπιγκεϊλ Κλάνσι έχει παντρευτεί τον Πίτερ Κράουτς. Ωστόσο, ακόμα πιο εξωπραγματικό είναι ότι όταν εκείνος το 2010 την απάτησε, πληρώνοντας κοπέλα στη Μαδρίτη, εκείνη όχι μόνο τον συγχώρεσε, αλλά έκανε και δηλώσεις στον Τύπο ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Τεράστιε, legend Κράουτς!


7. Ασλεϊ Κόουλ
Με την Σέριλ Κόουλ ήταν το δεύτερο fabulous ζευγάρι στην Αγγλία μετά τον Μπέκαμ και την Βικτόρια. Η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor τον συγχώρεσε το 2008, όταν τον έπιασε να την απατά με δύο εκδιδόμενα κορίτσια. Ο Ασλεϊ όμως αποδείχτηκε αμετανόητος μπερμπάντης και έτσι δύο χρόνια αργότερα η Σέριλ έβαλε ντετέκτιβ και τον έπιασε εκ νέου στα πράσα να πληρώνει για τον έρωτα. Ο χωρισμός ήταν ο μόνος δρόμος.


6. Ολιβιέ Ζιρού
Πρόκειται για την πιο πρόσφατη ιστορία. Ο Ολιβιέ Ζιρού έμεινε αποσβολωμένος, όταν κυκλοφόρησε η εφημερίδα «Sun» με τα ερωτικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με το μοντέλο, Σέλια Κέι. Φυσικά αυτά συνοδεύονταν από την παραδοχή της κοπέλας ότι είχαν κοιμηθεί και μαζί κάμποσες φορές και ότι εκείνος την είχε παρατήσει. Η πληγωμένη Σέλια βέβαια έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος παραδέχτηκε δημοσίως το λάθος του, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια του και την Αρσεναλ και κάπως έσωσε τα προσχήματα.



5. Φρανκ Ριμπερί (Μπενζεμά, Γκοβού)
Ο Φρανκ Ριμπερί δεν ήταν ο μόνος που είχε κοιμηθεί το 2009 με την Ζαχία Ντεχάρ. Το ίδιο είχαν κάνει και οι Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού. Μόνο που οι δύο τελευταίοι ήταν εργένηδες, ενώ ο Φρανκ ήταν παντρεμένος πέντε χρόνια με την Γουαχίμπα και είχε και παιδιά. Το μεγάλο σκάνδαλο στην περίπτωση του δεν ήταν ότι πλήρωσε την Ζαχία, αλλά το ότι εκείνη μόλις είχε γίνει 16 ετών!


4. Γουέιν Ρούνεϊ
Για αρκετά χρόνια ο Γουέιν Ρούνεϊ θεωρούνταν το ιδανικό παράδειγμα συντρόφου, καθώς ήταν μαζί με την αγαπημένη του Κολίν από την εφηβική ηλικίας τους. Είχαν υπάρξει βέβαια αναφορές ότι το 2004 τον είχαν δει να πηγαίνει για πάνω από 10 φορές στον ίδιο οίκο ανοχής, αλλά αυτό μεταξύ μας δεν είναι απαραίτητα κακό για κάποιον νεαρό και ελέγχεται για το εάν θεωρείται πράγματι ή όχι απιστία. Το 2008 όμως παντρεύτηκε την καλή του και δύο χρόνια αργότερα έκανε το χειρότερο. Ενώ η Κολίν ήταν πέντε μηνών έγκυος, δύο εκδιδόμενα κορίτσια εμφανίστηκαν στην εφημερίδα «News of the World» και είπαν ότι ο Ρούνεϊ τους έδωσε 1.000 λίρες για να περάσουν ένα βράδυ και οι τρεις μαζί. Κανείς δεν έμαθε ποτέ εάν ήταν αλήθεια, αλλά η Κολίν δεν τον χώρισε.


3. Τζον Τέρι
Το 2010 ο Τζον Τέρι την... έκανε στον συμπαίκτη του, Γουέιν Μπριτζ και σύναψε σχέσεις με την σύντροφο του. Μόνο που εκείνη η ιστορία με την «άτιμη» Βανέσα Πετρονσέλ μαθεύτηκε. Πρώτα από τον Μπριτζ και μετά σε όλον τον κόσμο. Αμέσως ο Τέρι έγινε το κακό παιδί της Αγγλίας και λίγο αργότερα σ συνδυασμό με ένα ρατσιστικό σκάνδαλο, έχασε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού από την Εθνική. Και όμως η γυναίκα του τον συγχώρεσε για την απιστία, αλλά όχι και ο πρώην συμπαίκτης του, που έκτοτε αποφεύγει να του ρίξει έστω και ματιά.



2. Μάουρο Ικάρντι
Η μπαμπεσιά του Μάουρο Ικάρντι αποκαθήλωσε την έννοια της φιλίας. Καθώς εκείνος πήγε πολύ πιτσιρικάς στη Σαμπντόρια, ο μεγαλύτερος συμπατριώτης του, Μάξι Λόπες, τον πήρε υπό την προστασία του και τον έβαλε σπίτι του. Και τι έκανε ο Ικάρντι; Σχέση με την γυναίκα του Μάξι. Βέβαια η κυρία Γουάντα Νάρα δεν είναι και ο ορισμός της νοικοκυράς και σίγουρα ξεμυάλισε τον πιτσιρικά. Το φοβερό είναι όχι μόνο ότι ο Μάξι με την Γουάντα χώρισαν, αλλά ότι ο Ικάρντι της έκανε πρόσφατα και παιδί.



1. Ράιαν Γκιγκς
Ναι, αυτός ο θρύλος, ο ήρεμος, εμβληματικός τύπος, είναι ο χειρότερος όλων και αυτό επειδή την... έκανε στον ίδιο του τον αδερφό. Το 2011 λοιπόν αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με την γυναίκα του Ρόντρι Γκιγκς, Νατάσα και μάλιστα αυτό συνέβαινε επί οκτώ χρόνια! Εννοείται ότι έκτοτε τα δύο αδέρφια δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Μόνο που αυτή η ιστορία απλά άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου για τον Ράιαν. Λίγους μήνες αργότερα, κάποια τρομερά πληθωρική κυρία ονόματι Ιμοτζεν Τόμας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και με δάκρυα στα μάτια εκμυστηρεύτηκε σε όλη την Αγγλία ότι είχε σχέσεις μαζί του και ότι δεν μπορεί να τον ξεχάσει. Πλέον ο Γκιγκς κυκλοφορεί χωρισμένος και σκοράρει παντού. Οσο για την δίδα Ιμοτζεν παραμένει κορυφή στις ονειρώξεις του ανδρικού πληθυσμού.


Follow me: @jorgekaraman

 

Τελευταία Νέα