Όταν οι bodybuilders.... «ξεφουσκώνουν»!

Όταν οι bodybuilders.... «ξεφουσκώνουν»!

bet365

Η αποκαρδιωτική εικόνα 10 διάσημων body builders που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το άθλημα αλλά και τον μυϊκό όγκο τους! Πως ήταν τότε και πώς είναι σήμερα;

Τα στεροειδή στο μπόντι μπίλντινγκ αποτελούν μία πραγματικότητα προσφέροντας μυϊκή μάζα και δύναμη.

Ουδείς αμφιβάλλει περί τούτου. Επίσης συντελούν στην τόνωση της ενέργειας του αθλητή γεγονός που διευκολύνει τις εντατικές προπονήσεις στο γυμναστήριο.

Συγκεκριμένη κατηγορία στεροειδών προκαλεί αύξηση στο μέγεθος των κυττάρων με αποτέλεσμα μεγαλύτερο φούσκωμα.

Αυξητικές ορμόνες, στεροϊδή και συμπληρώματα bodybuilding χρησιμοποιούνται κατά κόρον από υποψήφιους Mr. Olympia.

Τα σμιλεμένα κορμιά σε αρκετές περιπτώσεις δίνουν την θέση τους σε τερατουργήματα. Τι συμβαίνει όμως όταν οι bodybuilders δίχως την υποστήριξη συμπληρωμάτων παύουν να αθλούνται με τον ίδιο σθένος σε καθημερινή βάση;

Καταφέρνουν να διατηρούν το αξιοζήλευτο κορμί τους στο ίδιο επίπεδο ή θυμίζουν κοινούς θνητούς;

Οι παρακάτω φωτογραφίες προκαλούν σοκ, καθώς η τωρινή εικόνα των αθλητών σε τίποτα δεν θυμίζει τις ημέρες δόξας και δέους που προκαλούσαν με τις επιδόσεις τους σε σχετικούς διαγωνισμούς.

1.Μουσταφά Μοχάμαντ

Ο Μουσταφά Μοχάμαντ δεν κατάφερε να φτάσει στα επίπεδα τον Τζέι Κάτερ και Ρόνι Κόλεμαν, ωστόσο άφησε το δικό του στίγμα στο body building. Αντιμετώπισε προβλήματα υγείας αποφασίζοντας να εγκαταλείψει το body building. Μέσα σε τρία χρόνια το βουνό από μύες απέδρασε από το σώμα του.

2. Ντόριαν Γέιτς

Πρόκειται για τον 6 φορές MrOlympia, ο οποίος φημίζονταν για τον όγκο του. Η καριέρα του τερματίστηκε άδοξα λόγω τραυματισμών. Πλέον θυμίζει τον διπλανό σου στο γυμναστήριο όπου συχνάζεις.

3. Φλεξ Γουίλερ

Δύσκολο να πιστέψεις ο κύριος με το μουστάκι και την κοιλίτσα εκ δεξιών είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Ο Φλεξ Γουίλερ στα 37 του προχώρησε σε μεταμόσχευση νεφρού προκειμένου να σώσει την ζωή του. Υποβλήθηκε σε 9 χειρουργικές επεμβάσεις σε 11 εβδομάδες!

4. Τομ Πρινς

Τεράστιες διαφοροποιήσεις στο σώμα του Τομ Πρινς. Από την αφρόκρεμα του body building πλέον παραπέμπει σε μουσικό death metal μπάντας.

5. Πολ Ντίλετ

Η μόνη ομοιότητα των δύο φωτογραφιών περιορίζεται στο κούρεμα του Πολ Ντίλετ. Σε τίποττα δεν θυμίζει τον body builder με το αψεγάδιαστο κορμί.

6. Γκούντερ Σλιέρκαμπ

Ίσως η μοναδική περίπτωση όπου η εικόνα του δεν είναι απογοητευτική μολονότι οι ημέρες δόξας ανήκουν στο παρελθόν.

7. Κρις Κορμιέρ

Ο Κορμιέρ πλέον μοιάζει με έναν φυσιολογικό άνδρα, έχοντας «ξεφουσκώσει» ολοκληρωτικά.

8. Μπομπ Πάρις

Η νέα εκδοχή του Μπομπ Πάρις δεν θυμίζει σε τίποτα τον καταξιωμένο αθλητή του body building. Διατηρεί ωστόσο αναλλοίωτη την φυσιογνωμία του.

9. Κέβιν Λεβρόν

Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ο Κέβιν Λεβρόν με το ατσάλινο κορμί πλέον θυμίζει στρίπερ σε μπαρ του Σόχο!

10. Βίκτορ Μαρτίνεζ

Θα μπορούσε η δεύτερη φωτογραφία να αποτελεί προϊόν photoshop αλλά δεν είναι. Που κατέληξε άραγε αυτός ο μυϊκός όγκος;


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα