Έχουμε το «αντίδοτο» στον καύσωνα! (pics & vids)

Έχουμε το «αντίδοτο» στον καύσωνα! (pics & vids)

bet365

Το θερμόμετρο (όχι μόνο το πολιτικό) ανέβηκε επικίνδυνα! Ο... μίνι καύσωνας είναι εδώ και το Gazzetta Weekend Journal έχει το... αντίδοτο! Πήρε θέση στην ξαπλώστρα και σας παρουσιάζει ό,τι πήρε το μάτι του για να σας «δροσίσει»!

Ο ήλιος κι η θάλασσα δεν βρίσκονται ποτέ σε κρίση στην Ελλάδα! Μπορεί να υπάρχει αγωνία για τις πολιτικές εξελίξεις, το θερμόμετρο όμως έπιασε «κόκκινο» κι οι παραλίες κατακλύστηκαν από λουόμενους! Η εβδομάδα που έφυγε ήταν από τις πιο ζεστές του καλοκαιριού, αλλά δεν έβαλε μόνο ο ήλιος το χεράκι του για ν' ανέβει η θερμοκρασία!

Δείτε λίγο την φωτογραφία για να δροσιστείτε και μετά συνεχίστε με δική σας ευθύνη...

H Mάρτα μας έχει τρελάνει εδώ και καιρό κι είπε να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά! Την φωτογραφία που ανέβασε μία φίλη της στο instagram δεν μπορούμε να την περιγράψουμε με πολλές λέξεις, αλλά με μία μόνο: «Εγκεφαλικό»!

Αν... καταφέρετε να συγκεντρώσετε το μυαλό σας και να προσπεράσετε τις άλλες δύο παρουσίες η αγαπητή μας Mάρτα μας γύρισε πλάτη και μάλλον μας δείχνει το μοβ μαγιό της! Τι άλλο;

Λίγες μέρες πιο μετά δεν έφταναν τα... εγκεφαλικά που μοίρασε κι είπε να κάνει κι άλλα παιχνίδια στο νερό, αυτή την φορά πιο υγρά! Μπράβο στα κορίτσια! Καλοκαίρι είναι έχουν ανάγκη από στιγμές δροσιάς. Κι εμείς το ίδιο!

Κα μία βουτιά για το καλό!

Η Ιρίνα Σάικ είπε να γιορτάσει την 4η Ιουλίου, Ημέρα της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Τι πιο απλό από μία... σχεδόν γυμνή selfie από το κρεβάτι του ξενοδοχείου της στο Παρίσι; Αυτό κι αν είναι ανεξαρτησία! Από τα ρούχα...

Και μία παλιότερη για το καλό (από διακοπές στην Ελλάδα παρακαλώ)!

Ας περάσουμε και στα δικά μας. Γιατί τι να μας πει η Ιρίνα Σάικ όταν στις ελληνικές παραλίες κυκλοφορεί η Κατερίνα Στικούδη; Η τραγουδίστρια - μοντέλο έχει από τα πιο όμορφα σώματα της showbiz κι ευτυχώς φροντίζει να μας το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία. Περίεργο, αλλά εντυπωσιακότατο το... λευκό μπικίνι της!

Να και το καλοκαιρινό της τραγουδάκι για να δροσιστείτε (πάλι) λιγάκι!

Κάπου στη Βάρκιζα η Άννα Πρέλεβιτς δαμάζει τα κύματα κι αφήνει τον ανδρικό πληθυσμό άφωνο!

Σε άλλα νέα... η ζωή στη Μύκονο συνεχίζεται! Ποιος ασχολείται εκεί άλλωστε με την δραχμή ή το ευρώ; Οι σαμπάνιες πληρώνονται σε κάθε νόμισμα. Ακόμη και με κάρτα αν χρειαστεί!

Σταμάτησε για λίγο βέβαια μετά την αναχώρηση της Νικόλ Σέρζινγκερ...

... που πλέον μας στέλνει φιλάκια από το ηλιόλουστο (!) Λονδίνο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα