Μια απίθανη, αξέχαστη σεζόν! (Pics & vids)

Δήμος Μπουλούκος
Μια απίθανη, αξέχαστη σεζόν! (Pics & vids)

bet365

H ποδοσφαιρική σεζόν τελείωσε (εντάξει υπάρχει και το ξενύχτι του Copa America) και το G-Weekend Journal υπενθυμίζει τα πιο παράξενα, αστεία και τραγελαφικά γεγονότα που έγιναν σε όλο τον κόσμο!

Το ποδόσφαιρο ως το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο πάνω στον πλανήτη δημιουργεί και χιλιάδες ιστορίες που ψυχαγωγούν, πολλές φορές ακόμα περισσότερο από το ίδιο το άθλημα, τους φιλάθλους του κόσμου. Στη σεζόν που τελείωσε, τόσο στα γήπεδα, αλλά κυρίως έξω από από αυτά, έγιναν αναρίθμητα περιστατικά που δύσκολα θα ξεχαστούν και ψυχαγώγησαν εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη! Σας θυμίζουμε τα καλύτερα:

Με τη φανέλα της Μάντσεστερ στο φέρετρο!

Το πάθος για τις ομάδες ξεπερνά πολλά πράγματα αλλά αυτό που έκανε ο οπαδός της από την Ινδονησία ξεπερνά κάθε όριο. Στην καθιερωμένη United Kit Day τον περασμένο Αύγουστο, όταν όλοι οι φίλοι της ομάδας ανεβάζουν φωτογραφίες στα Social Media φορώντας φανέλες των «κόκκινων διαβόλων», αυτός φωτογραφήθηκε δίπλα στο... φέρετρο του πατέρα του!

ΟΥΕΦΑ όπως καλοταϊσμένο γουρούνι!

Μπορεί στον αγωνιστικό χώρο η Λέγκια Βαροβίας να νίκησε δίκαια και τις δύο φορές τη Σέλτικ (2-0 εκτός, 4-1 εντός), όμως τελικά οι Σκωτσέζοι ήταν αυτοί που πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League για αντικανονική συμμετοχή στο δεύτερο παιχνίδι του Μπάρτοζ Μπερεζίνσκι ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές εξαιτίας της αποβολής του στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Για να απαντήσουν οι οπαδοί της πολωνικής ομάδας υπενθύμισαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Ακτόμπε στη διοργανώτρια αρχή το συνολικό τελικό εντός γηπέδου σκορ και έδειξαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ότι τα κάνει όλα για τα χρήματα.

Η εκπληκτική παρουσίαση της Μπάγερν!

Το μάρκετινγκ έχει εισβάλλει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά η Μπάγερν το ανύψωσε σε διαφορετικό επίπεδο τον περασμένο Αύγουστο στην παρουσίαση του λεωφορείου της ομάδας.

Ο Κριστιάνο με το... βρακί του!

Πέρσι το καλοκαίρι το Ice Bucket Challenge ήταν η μόδα της εποχής. Το έκανε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μόνο που παρουσιάστηκε με το βρακί του!

Στην υγειά της Σεβίλλης!

Η εταιρεία μπύρας που ήταν χορηγός της Σεβίλλης, το είπε και το έκανε! Εάν κατακτούσε το Europa League η ισπανική ομάδα, θα έδινε στους παίκτες, το βάρος τους σε μπύρες. Τελικά τον Σεπτέμβριο τους ζύγισε και τους έδωσε 1.600 λίτρα σε μπύρα!

Πότε το πήρες το δίπλωμα Βερμάελεν;

Ο Βερμάελεν πήγε μετά βαϊων και κλάδων στη Μπαρτσελόνα αλλά λόγω τραυματισμών δεν μπόρεσε να προσφέρει. Εκτός από τα ιατρικά τεστ, φαίνεται ότι απέτυχε και τεστ οδήγησης. Δείτε τι έγινε πηγαίνοντας στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα και πως κόλλησε με το αυτοκίνητο του. Ολα τα λεφτά, η αντίδραση του κόσμου, όταν τελικά με βοήθεια, κατάφερε να στρίψει...

Oι Linkin Park έγραψαν τον... Εθνικό Υμνο της Μάλτας

Δείτε τι έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φιλικό Σλοβακία - Μάλτα, όταν έγινε λάθος και από τα ηχεία αντί να ακουστεί ο Εθνικός Υμνος της Μάλτας ακούστηκε το Numb των Linkin Park

Ανοιξε η γη και τον κατάπιε

Στο ματς Κοριτίμπα - Σάο Πάολο για το πρωτάθλημα Βραζιλίας, ο επιθετικός των γηπεδούχων Τζόελ σκόραρε και κατευθύνθηκε να πανηγυρίσει με τον κόσμο στις κερκίδες. Ωστόσο, κάνοντας άλμα για να περάσει πάνω από διαφημιστικές πινακίδες έπεσε μέσα σε μία τρύπα που δεν είχε δει και εξαφανίστηκε!

Μοντέλα made in Brazil!

Πρέπει να είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε περισσότερο στο παγκόσμιο διαδίκτυο. Μετά τη νίκη επί της Ρεάλ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα είπαν να βάλουν τα ρούχα τους και να βγάλουν μία φωτογραφία. Σίγουρα κερδίζουν Οσκαρ κακογουστιάς, ακόμα και ο Μέσι που ντύθηκε σαν τον... μπαμπά τους!

Δεν θα μπεις στο μετρό Τέρι!

Μαύρος οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν έπεσε θύμα ρατσιστικής αντιμετώπισης όταν οπαδοί της Τσέλσι δεν τον άφησαν να μπει στο μετρό. Η απάντηση ήρθε με βίντεο που ετοίμασαν οι φίλαθλοι της γαλλικής ομάδας, με πρωταγωνιστή τον... Τζον Τέρι.

Με τον γερανό στο γήπεδο

Τι κι αν ήταν τιμωρημένος με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 285 ημέρες; Ο Τούρκος προπονητής Χαμίτ Ισίκ βρήκε έναν… νόμιμο τρόπο να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ομάδας του Τσορούμ Μπελεντιγιεσπόρ, για την τρίτη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής, που τιμωρήθηκε μετά τον έντονο διαπληκτισμό του με διαιτητή σε προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του, επιστράτευσε έναν γερανό τον οποίο πάρκαρε έξω ακριβώς από το γήπεδο.

Του έκανε τάκλιν ο... παίκτης του

Όλα στραβά κι ανάποδα για την Ράγιο Βαγιεκάνο και ειδικά για τον προπονητή της, Πάκο Χάμεθ! Σαν να μην του έφτανε η βαριά εντός έδρας ήττα, με 1-3 από την Εσπανιόλ, ο τεχνικός των Μαδριλένων είχε ένα πολύ άτυχο σκηνικό, καθώς… οριζοντιώθηκε στο 20ο λεπτό, όταν σε προσπάθεια του να κρατήσει την μπάλα εντός γραμμών, ο Κουίνι του έκανε τάκλιν και τον έριξε στο έδαφος!

H selfie του αρχηγού

Ο Φραντσέσκο Τότι έσωσε την Ρόμα από την ήττα στο ντέρμπι με τη Λάτσιο τον Ιανουάριο και μετά το δεύτερο γκολ, πανηγύρισε με ξεχωριστό τρόπο!

Ο πιο στενοχωρημένος ποδοσφαιριστής

Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ποδοσφαιριστές να χαίρονται με τη μεταγραφή τους. Οχι όμως, ο Ααρον Λένον που έφυγε από την Τότεναμ για να πάει δανεικός στην Εβερτον και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, δεν το χάρηκε καθόλου.

Ωραίος ο καφές κύριε Μπιέλσα

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα έγινε πρωταγωνιστής ενός κωμικού περιστατικού στον αγώνα της Μαρσέιγ με την Τουλούζ. Ο Αργεντινός προπονητής σε κάποια στιγμή του αγώνα θέλησε να ξεκουραστεί, αλλά έκατσε πάνω στο ποτήρι με τον καυτό καφέ!

«Να μην βγάλουμε μία φωτογραφία του Κριστιάνο από κοντά;»

Στον αγώνα του Champions League, της Βασιλείας με τη Ρεάλ ένα ζευγάρι μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα του αγώνα για να βγάλουν φωτογραφίες... Στην κοσμάρα τους!

 

Τελευταία Νέα