Πεινάτε; Τι θα λέγατε για ribs; (vids)

Gazzetta team
Πεινάτε; Τι θα λέγατε για ribs; (vids)

bet365

Εντάξει. Μην διαβάζετε τον τίτλο και... βαράτε. Παϊδάκια σας αρέσει να τα λέτε; Παϊδάκια πείτε. Το θέμα είναι πως σας αρέσει να τα απολαμβάνετε και το G-Weekend έχει τον τρόπο, που δεν είναι ο συνηθισμένος.

Μην νομίσει κανείς ότι το παίζουμε έξυπνοι και γνωρίζουμε απ' έξω κι ανακατωτά όλες τις συνταγές του κόσμου. Να είναι καλά το www.akispetretzikis.gr που μας... κάνει μάγκες, αφού με ένα κλικ μπορείς να βρεις τα πάντα όλα και να μαγειρέψεις με κάθε τρόπο. Πιθανό και... απίθανο. Με το αποτέλεσμα να είναι όμως πάντα το ίδιο. Η εκπληκτική γεύση! Αυτό το Weekend οι προτάσεις μας αφορούν τα ribs και τις διαφορετικές, αλλά παράλληλα εντυπωσιακές, επιλογές που έχεις για να τα μαγειρέψεις και να τα γευτείς. Ο Ακης Πετρετζίκης κάνει... σέντρα με τα καραμελωμένα ribs, για όσους λατρεύουν να βάζουν και γλυκές γεύσεις στην κουζίνα τους και ιδιαίτερα την καραμέλα που τα «σπάει». Μισή ώρα ως χρόνος εκτέλεσης και δύο ώρες ψήσιμο. Σας φαίνεται πολύ; ΟΚ η υπομονή σε αυτή την περίπτωση είναι αρετή και το βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

Ακόμη μεγαλύτερη υπομονή βέβαια, θα κάνετε αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε την συνταγή για τα BBQ ribs, καθώς υπάρχει περισσότερο από έξι ώρες αναμονή πριν αρχίζει το ψήσιμο. Όμως και σε αυτή την περίπτωση το αποτέλεσμα είναι απίθανο και μοναδικό!

 

Τελευταία Νέα