Μπέζος: Οι... Ολυμπιακές ατάκες του που έχουν γράψει ιστορία! (vids)

Μπέζος: Οι... Ολυμπιακές ατάκες του που έχουν γράψει ιστορία! (vids)

bet365

Η σχέση του Γιάννη Μπέζου με τον Ολυμπιακό ερωτική! Το Gazzetta Weekend Journal θυμάται τις σκηνές όπου ο γνωστός κωμικός έβαλε τη δική του πινελιά στα δρώμενα της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ο Ζάχος Δόγκανος, ο σμήναρχος Επαμεινώνδας Κάκαλος, ο Αλέξανδρος Θεοτοκάτος, ο Διονύσης Μαυροτσούκαλος και σήμερα ο Ανδρέας Μπασκιάς στο «Πέτα τη φριτέζα».

Όπου κι αν έχει παίξει δύσκολα δεν θα αναφερθεί στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Πολλές φορές, ορμώμενος από την επικαιρότητα φροντίζει να δώσει την δική του... ερυθρόλευκη πινελιά.

Τελευταία, σχολίασε το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ για τον Κώστα Φορτούνη.

«Αγγλική ομάδα θέλει τον Φορτούνη» και αργότερα συνεχίζει χωρίς να μπορεί να... ξεστομίσει τα μαντάτα πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού «το σκέφτεται».

Όταν ο ανιψιός του τού ζήτησε να δει τα αισθηματικά του, εκείνος όντας... έξαλλος του απάντησε: «εδώ διαλύεται η ομάδα και θα ασχοληθώ με τα αισθηματικά σου».

Σε παλιότερο επεισόδιο από την ίδια σειρά εμφανίστηκε με φόρμα που του είχε δώσει ο Προτάσοφ λέγοντας: «Χαιρετώ τα παιδιά της ΑΕΚ, με περιμένουν στο Ρέντη, θέλετε και πρωτάθλημα!».

Της Ελλάδος τα παιδιά

Ως σμήναρχος Κάκαλος, είδε τους σμηνίτες του να τραγουδούν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός», ενώ οι άλλοι που δεν αντέδρασαν ως οπαδοί της ομάδας του τον έκαναν να υποψιαστεί ότι ήταν Παναθηναϊκοί.

«Για να δούμε πόσα γκολ έβαλε ο Θρύλος...», λέει σε μια σκηνή για να του απαντήσουν οι τρεις σμηνίτες «έφαγε τρία». Ε, τον ήθελαν τον «σκασμό τους».

«Αυτά γίνονται και στον Ολυμπιακό», του λέει ο Καραβανέας όταν μιλάει σε κάποιον στο τηλέφωνο για μια θέση για την οποία ήταν επικρατέστερος για να την πάρει.

Άκρως Οικογενειακών

«Ο Παναθηναϊκός φέτος πάει για πρωτάθλημα. Από πότε είναι αυτή η εφημερίδα».

Όταν γνωρίζει το σύντροφο μιας γνωστής του, ο οποίος δεν έχει μαλλιά, τον αποκαλεί «Τζόρτζεβιτς».

Έξαλλος έγινε από τον Άγγλο φίλο των παιδιών του, ο οποίος εν ήξερε τον Ολυμπιακό αλλά τον Παναθηναϊκό λέγοντας «πολύ καλό πολύ καλό» αναφερόμενος στους «πράσινους».

Ξεχωριστή κι η σκηνή με τη σύζυγό του στο γραφείο όπου θέλει να αλλάξει κουβέντα διαβάζοντας «αλλάζει ώρα η εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά».

Ευτυχισμένοι μαζί

Η σειρά όπου ο Ολυμπιακός είχε... πρωταγωνιστικό ρόλο στα επεισόδια.

Ποιος θα ξεχάσει τη σκηνή με την... συννεφιασμένη Ελένη όταν έμαθε στην κουζίνα πως όλοι στην οικογένεια είναι Ολυμπιακοί;

Πόσο χαρακτηριστική είναι η εικόνα με τον Διονύση να βγαίνει από την τουαλέτα αγκαλιά με τον πρώην σύζυγο της Ελένης λέγοντας «Ο Λούα Λούα του πανεπιστημίου», με τους δύο άντρες να τραγουδούν «Ολυμπι, Ολυμπι Ολυμπιακός».

Τρομερή κι η σκηνή όπου έξω από το δωμάτιο του γιου του κάνει... εξέδρα εμψυχώνοντας τον με τον ήχο της τρομπέτας, λέγοντας τον ύμνο της ομάδας, όταν εκείνος ήταν μέσα με κοπέλα.

«Εχω τα προβλήματά μου με τον Λεμονή, που σέρνεται ο Τζόρτζεβιτς, έχω και σένα», λέει στο γιο του κάνοντας του παράπονα για το σχολείο.

Όταν έπεσε από το Λυκαβηττό, ακούει την Ελένη να του λέει «μας κατέστρεψε ο Μπλάνκο», με τον πεσμένο Διονύση να φωνάζει «μη το λες αυτό το όνομα».

Φυσικά, δεν έλειπαν κι οι στιχομυθίες με τη γυναίκα του που υποστήριζε τον Παναθηναϊκό.

«Στο Ρέντη έμαθε να σουτάρει ο Ριβάλντο», είπε σε έναν καβγά με την Ελένη.

«Όχι δεν με χάνετε. Θα γυρίσω στη γυναικούλα μου, στα παιδάκια μου, στην ομάδα μου θα πάμε για πρωτάθλημα» κι όταν γάβγισε ένας σκύλος είπε «έχεις αντίρηση βαζελόσκυλο;».

«Τι μου θύμισες, υπάρχει ακόμη; Πράσινα δεν φοράνε αυτοί;», απαντάει στην Ελένη όταν του θύμισε ότι εκείνη είναι Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για να.. σκοτωθεί με τον Μάκη, τον αδερφικό του φίλο ήταν όταν σε μια κόντρα τους με τις καντίνες που είχαν στήσει έξω από το «Καραϊσκάκης», εκείνος είπε «γαύροι, ρουφιάνοι, κοτόπουλα με κράνη». Ατάκα για... πόλεμο!

Εδώ θα γίνει ο τάφος σας, θα πεθάνετε κωλόγαυροι», λέει η Ελένη σε ένα γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό. Καταλαβαίνετε πως ηταν η πιο άβολη στιγμή της στην οικογένεια, με τα παιδιά του Διονύση να λένε τον πατέρα τους «πουλημένο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα