Η Κυριακή απαιτεί καλό φαγητό! Έχουμε τις προτάσεις...

Μιχάλης Τσαμπάς
Η Κυριακή απαιτεί καλό φαγητό! Έχουμε τις προτάσεις...

bet365

Τις έξι μέρες της εβδομάδας τις... αφιερώνουμε στη δουλειά, στο σχολείο, στο άγχος, στην κούραση, στους φουσκωμένους λογαριασμούς! Την Κυριακή οφείλουμε να την αφιερώσουμε στο καλό και γευστικό φαγητό. Το G-Weekend σας... απαλλάσσει από τις πολλές σκέψεις και δείχνει τον δρόμο!

Η Κυριακή είναι παραδοσιακά η μέρα που το καλό φαγητό έχει την τιμητική του.

Αφορά όλες τις ηλικίες. Είτε είσαι παιδί που όλη την εβδομάδα με το άγχος του σχολείου και του φροντιστηρίου δεν τρως όπως πρέπει, είτε είσαι φοιτητής που με το... άγχος της εξεταστικής (μην γελάτε βρε...) προτιμάς κάτι γρήγορο και στα όρθια, είτε είσαι εργαζόμενος που βρίσκεσαι πολλές ώρες στο γραφείο και στον δρόμο, οπότε σπάνια έχεις την πολυτέλεια να φας αυτό που θες και κυρίως να βρεις τον χρόνο να το απολαύσεις. Όμως η Κυριακή είναι το αντίδοτο σε όλα τα παραπάνω. Ούτε το σχολείο, ούτε η δουλειά μπορούν να σου βάλουν... δύσκολα και να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Η πιο «λαμπερή και ξέγνοιαστη» ημέρα της εβδομάδας είναι δική σου. Την αφιερώνεις στον εαυτό σου, στην οικογένειά σου, στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχει χρόνος για όλα. Για να... κλέψεις μερικές ώρες παραπάνω στην αγκαλιά του Μορφέα, για να πιεις με την ησυχία σου ένα πρωινό καφέ, αλλά κυρίως για να φας σωστά. Απολαυστικά. Χωρίς άγχος. Χωρίς δεύτερες σκέψεις. Χωρίς τον «μπαμπούλα» του ρολογιού να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου.

Τι πιο ωραίο λοιπόν αυτή η μέρα να συνδυαστεί με ένα υπέροχο φαγητό. Η σωστή επιλογή είναι το... Α και το Ω από αυτό που ακολουθήσει. Αν το αγαπάς, το γουστάρεις, το θέλεις πολύ αυτό το φαγητό, το μόνο βέβαιο είναι ότι στην πορεία θα πετύχει και η εκτέλεσή του. Κάπως έτσι θα ικανοποιήσεις του ουρανίσκο σου, αλλά φυσικά και τους συνδαιτυμόνες. Δεν σου βάζουμε άλλο δύσκολα. Η λύση είναι akispetretzikis.com και οι επιλογές δεκάδες...

Μια απολαυστική γαριδομακαρονάδα μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα πρόταση για το κεντρικό μενού στο Κυριακάτικο τραπέζι. Ειδικά αν είσαι ο «κλασσικός μακαρονάς» (σ.σ όπως ο υπογράφων) τότε δεν μπορείς να κάνεις πίσω. Επιλογή που έχει όλο το πακέτο... Χαμηλό βαθμό δυσκολίας ώστε να κάνεις το κομμάτι σου χωρίς... γκέλα, ενώ παράλληλα είναι ελάχιστα χρονοβόρο τόσο κατά την εκτέλεση, όσο και στο ψήσιμο.

Γιατί, ΟΚ την Κυριακή είμαστε πιο χαλαροί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα φάμε και όλη την μέρα μας στην κουζίνα.

Κοιτώντας το ημερολόγιο, παρατήρησα ότι η συγκεκριμένη Κυριακή (7/4) εκτός από μια ημέρα ξεκούρασης, είναι παράλληλα και Παγκόσμια Ημέρας Υγείας. Οπότε το Gazzetta Weekend δεν θα μπορούσε να μείνει... εκτός κλίματος. Έχουμε την ιδανική επιλογή και όλους όσοι... ψάξουν το κάτι διαφορετικό για να «τιμήσουν» και την ημέρα, προσέχοντας και σωστά την υγεία τους!

Αλλά και για όσους νηστεύουν μιας και βρισκόμαστε σε τέτοια περίοδο στον δρόμο προς το Πάσχα. Κυρίες και κύριοι, τι θα λέγατε για μια σαλάτα πλιγούρι με μαύρες φακές και σπαράγγια; Είναι τόσο υγιεινό, τόσο διαφορετικό και τόσο νόστιμο όσο ακούγεται. Επίσης και τόσο εύκολο αφού ο βαθμός δυσκολίας είναι μόλις το 1.

Άντε επειδή δεν είστε και όλοι... Πετρετζίκηδες, να πάει ο βαθμός στο 2. Με τίποτα παραπάνω... Καλή Κυριακή, καλή όρεξη και καλή απόλαυση. Σας περιμένουμε στο πλαίσιο των σχολίων για να μας πείτε τι τελικά καταφέρατε!


 

Τελευταία Νέα