Κωστανάσιος: Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός χάρη στον οποίο ο μικρός Βασίλης έζησε το όνειρό του! (pic & vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κωστανάσιος: Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός χάρη στον οποίο ο μικρός Βασίλης έζησε το όνειρό του! (pic & vids)

bet365

Το G-Weekend γράφει για τον 20χρονο Πειραιώτη μεσοεπιθετικό, Θάνο Κωστανάσιο, που μεσολάβησε ώστε ο μικρός Βασίλης να γνωρίσει το είδωλό του, Λεονάρντο Κούτρη και να σκοράρει μπροστά στην Θύρα 7!

Η ιστορία του μικρού Βασίλη από τα Παράκοιλα της Λέσβου συγκίνησε πολύ κόσμο και δικαιολογημένα. Η πρωτοβουλία του Λεονάρντο Κούτρη να πάρει τον πιτσιρικά για να παίξουν να σκοράρει μπροστά στην Θύρα 7 για να αποθεωθεί ήταν ένα από τα πιο όμορφα ποδοσφαιρικά stories και όχι μόνο για φέτος.

Ποιος ήταν όμως ο... κρυφός πρωταγωνιστής της ιστορίας; Ο παίκτης της Κ-19, Θάνος Κωστανάσιος. Ένας μεσοεπιθετικός που έχει κάνει προπονήσεις και έχει αποκομίσει εμπειρίες και από την πρώτη ομάδα. Ως οικογενειακός φίλος της οικογένειας του μικρού Βασίλη μίλησε και στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και στον ίδιο τον Κούτρη για να είναι ο πιτσιρικάς στο γήπεδο και να βιώσει αυτήν την... μαγική για αυτόν εμπειρία. Κάτι που θα έχει να το θυμάται περισσότερο από κάθε τι άλλο.

Ο Κωστανάσιος έχει και αυτόν τραβήξει τον δικό του... Γολγοθά και είναι ένα παιδί με μεγάλες ευαισθησίες. Ένας αθλητής που έχει δείξει χαρακτήρα και αντοχές και έχει χρειαστεί να ξεπεράσει αρκετά εμπόδια και δυσκολίες. Είχε ατυχίες με τραυματισμούς αλλά τον Νοέμβριο του 2018 τον είχε χτυπήσει η πιο μεγάλη: μία ρήξη πρόσθιου χιαστού που τον οδήγησε στο χειρουργείο και τον άφησε εκτός δράσης για ένα διάστημα πέντε μηνών. Οι συμπαίκτες του στη Νέων μάλιστα του είχαν αφιερώσει και γκολ με πανηγυρισμό τους. Την επέμβασή του μάλιστα την είχε κάνει ο γιατρός της πρώτης ομάδας, Χρήστος Θέος. Φέτος ο γεννημένος στις 11 Γενάρη του 1999 άσος κατέγραψε με την Κ19 του Ολυμπιακού 7 ματς με 3 γκολ.

Sugxarhthria se olous!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Θάνος Κωστανάσιος (@thanoskostana_) στις

Ο Κωστανάσιος είναι στον Ολυμπιακό από το 2012 και έχει κατακτήσει τίτλους σε επίπεδο Ακαδημιών. Παίζει τόσο στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, όσο και ως φορ και έχει βρει δίχτυα και στο UEFA Youth League. Είναι γέννημα – θρέμμα Πειραιώτης και έχει ένα γαλλικό μπουλντόγκ με το όνομα Ζιζέλ.

- Πιο κάτω δείτε το συγκινητικό ποστάρισμα του Κωστανάσιου για τον Κούτρη και τον μικρό Βασίλη.

 

Τελευταία Νέα