«Θα ήθελα να γίνει επανένωση των Hi-5»! (pics & vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Θα ήθελα να γίνει επανένωση των Hi-5»! (pics & vids)

bet365

Το G-Weekend κάνει τη δική του... βουτιά στον χρόνο και θυμάται με την βοήθεια της χαρισματικής Μαρλέν Αγγελίδου την περίοδο των Hi-5. Τι δηλώνει η τραγουδίστρια και ηθοποιός από την Αμερική, τι της λείπει από την Ελλάδα και τι λέει για το συγκρότημα...

Η Μαρλέν Αγγελίδου (σ.σ. ή Marlain Angelides - Μαρλέν Αγγελίδη όπως αναφέρεται στο επίσημο site της) είναι πραγματικά μία πολίτης του κόσμου. Γεννημένη στην Αθήνα από Έλληνα και μαμά μισή Κύπρια και μισή Σκωτσέζα λόγω της δουλειάς του πατέρα της ταξίδευε από μικρή και είχε την ευχέρεια να μιλά αρκετές γλώσσες. Οι περισσότεροι την έμαθαν από τις Hi-5, όμως γενικότερα η Μαρλέν τα έχει κάνει όλα σε καλλιτεχνικό επίπεδο, έχοντας σπουδάσει στο εξωτερικό και έχοντας δουλέψει στην Αγγλία αλλά και στις ΗΠΑ όπου ζει και εργάζεται μόνιμα. Έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον το τι λέει στο G-Weekend:

-Μουσική, τραγούδι και χορός. Ένα τρίπτυχο που έχει θέση στην ζωή σας εδώ και χρόνια. Πως προέκυψε αυτό; Ποιο ήταν το πρώτο σας ερέθισμα;

Το πρώτο μου ερέθισμα ήρθε από το σχολείο στην Λευκωσία. Στο Falcon School ήταν τα μιούζικαλ, που από τότε που πήγα δημοτικό ήθελα πολύ να μετάσχω: Sound Of Music, Oliver, My Fair Lady, Wizard Of Oz και Mary Poppins. Όταν πήρα πρωταγωνιστικό ρόλο κατάλαβα ότι το ήθελα πολύ αλλά δεν το κυνήγησα μέχρι τις σπουδές στο Λονδίνο. Κατέληξα με δίπλωμα στο Μουσικό Θέατρο. Δίπλωμα από τη Βασιλική Ακαδημία της Μουσικής. Το ερέθισμα με την μουσική χωρίς θέατρο ήρθε μετά.

-Πόσο σας βοήθησε το συγκρότημα ΗΙ-5; Τι θυμάστε από εκείνη την εποχή; Μιλάτε ακόμα με τα κορίτσια που ήσασταν μαζί;

Κοιτάζω πίσω και πάντα χαμογελάω για αυτό. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα. Δεν τα θυμάμαι όλα. Όμως δεν είχα ζήσει στην Ελλάδα όταν έγινα μέλος. Οπότε έμαθα ταυτόχρονα και την Ελλάδα. Τα μαθήματα από εκείνη ήταν εποχή ήταν πολλά. Εκείνη η περίοδος με βοήθησε προσωπικά σε πολλά επίπεδα. Προσπαθώ κάθε φορά που έρχομαι πίσω να επικοινωνώ με τα κορίτσια. Με την Σάγια έχουμε βρεθεί αρκετές φορές και έχω μιλήσει με την Ειρήνη και την Φρόσω.

-Θα μπορούσε να γίνει μία επανένωση των HI-5; Θα το θέλατε;

Το ότι θα μπορούσε να γίνει φυσικά θα μπορούσε. Τα πάντα γίνονται! Πλέον δεν υπάρχουν κανόνες στην μουσική. Μπορεί ο καθένας να κάνει πολλά μουσικά πρότζεκτ. Τώρα που ζω πλέον στη Νέα Υόρκη, έχω μάθει να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα το ήθελα να γίνει αυτό αλλά χρειάζεται και λίγο διαχείριση. Ποτέ δεν ξέρεις όμως.

-Το φαινόμενο με γκρουπ που απαρτίζονται μόνο από κορίτσια ή αγόρια εκτιμάτε πως έχει ακόμα πέραση ή κάποτε ήταν και πάει;

Όχι ίσα ίσα είμαι σε ροκ γκρουπ που έχει μόνο γυναίκες, που παίζουμε μόνο Led Zeppelin. Απλά είμαι η μόνη που τραγουδώ. Τα άλλα κορίτσια παίζουν όργανα. Ονομαζόμαστε Lez Zeppelin και κάνουμε περιοδείες στην Αμερική συνέχεια. Τόσο στην ποπ μουσική δεν ξέρεις ποτέ. Όλα κάνουν κύκλους.

-Πως προέκυψε να πάτε στην Αμερική; Με τι ασχολείστε εκεί πέραν της μουσικής; Θέλετε να μας πείτε δύο λόγια για τα πρότζεκτ σας εκεί; Τα μουσικά και μη;

Είμαι εδώ πάνω από 5 χρόνια. Στα 3 χρόνια πήρα την πράσινη κάρτα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ανήσυχη. Ήθελα να δω τι άλλο υπάρχει. Να δω τι άλλο έχει να προσφέρει η ζωή. Από μικρή ταξιδεύω. Δεν ήταν παράξενο για μένα να φύγω από μία χώρα που αγαπάω. Ήταν όμως πολύ δύσκολο γιατί αγαπάω πολύ την Ελλάδα. Εδώ επέστρεψα στην υποκριτική, το θέατρο, την τηλεόραση και το μιούζικαλ και ακόμα και σε παραστάσεις Σαίξπηρ. Κάνω και voiceover, περιοδείες και Live και έχω και μέταλ συγκρότημα. Κάνω πολλά πρότζεκτ και νιώθω πολύ χαρούμενη και τυχερή.

-Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό στην πορεία σας ποιά θεωρείτε την κορυφαία σας στιγμή και ποιά την πιο δύσκολη;

Δούλεψα πολύ σκληρά γενικά. Μάλλον όταν μπήκε στο πρώτο μιούζικαλ West End στο Λονδίνο θα πω αλλά και ο διαγωνισμός Eurovision, οι HI-5, οι περιοδείες στην Ευρώπη και οι συνεργασίες μου. Είμαι πολύ γεμάτη από εμπειρίες. Γενικά το δύσκολο για εμένα ήταν να καταλάβω το τι έχω καταφέρει και να πιστέψω στον εαυτό μου.

-Ποιά είναι κατά την γνώμη σας τα πιο σοβαρά προβλήματα και εμπόδια στην σημερινή ελληνική μουσική;

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να το πω αυτό. Δεν γνωρίζω πλέον. Πάνε πέντε χρόνια που έφυγα αλλά η κάθε δουλειά έχει το παιχνίδι της. Εγώ δεν κατάφερα να μάθω το παιχνίδι της Ελλάδας. Απλά ήθελα να τραγουδάω.

-Λονδίνο, ΗΠΑ, Αθήνα. Είστε λίγο πολίτης του κόσμου; Τι σας λείπει από την Ελλάδα και τι θετικό έχετε βρει στο εξωτερικό σε σχέση με την χώρα μας;

Η Ελλάδα μου λείπει πάρα πολύ!!! Ο καιρός, το φαγητό και οι φίλοι μου. Το γενικό σχόλιο που ακούω πάντα εδώ είναι 'πραγματικά θέλω να πάω στην Ελλάδα. Έχω ακούσει ότι είναι τρομερά όμορφα'! Έρχονται πολλοί για τουρισμό λόγω της ομορφιάς της Ελλάδας και για το καλοκαίρι της.

-Ασχολείστε με πολιτική; Παρακολουθείτε τα δρώμενα στην Ελλάδα; Πόσο σας προβληματίζουν;

Α δυστυχώς εδώ τα νέα έχουν άλλο focus και επικεντρώνονται στον Τραμπ. Έχω μάθει να μην λέω ανοιχτά αυτά που πιστεύω. Για κάποιον λόγο πλέον η πολιτική έχει γίνει προσωπικό θέμα που χωρίζει ανθρώπους. Όμως πιστεύω στους Έλληνες και στην Ελλάδα.

-Στα χόμπι σας υπάρχει ο αθλητισμός; Ασχολείστε με κάποιο σπορ ή υποστηρίζετε κάποια ομάδα;

Εάν με ρωτούσατε έναν χρόνο πριν θα έλεγα όχι. Τώρα όμως έχω βρει ως χόμπι τα βάρη. Μάλιστα θα λάβω μέρος και σε σχετικό διαγωνισμό τον Ιούνιο. Το κάνω φυσικά για μένα και την συμμετοχή και όχι για να κερδίσω. Θα έλεγα πως είμαι αρχάρια.

- Η βασική φωτογραφία είναι από το επίσημο site της Μαρλέν: https://www.marlainangel.com/ Υπάρχει και το site με την μπάντα της http://www.ascendingdawnband.com/

- Την Μαρλέν μπορείτε να τη βρείτε και στο Instagram της: https://www.instagram.com/marlain_a/

 

Τελευταία Νέα