CR7 vs Pipita! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
CR7 vs Pipita! (vids)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal αναλύει την κατάσταση με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκονζάλο Ιγουαΐν λίγο πριν την κόντρα της Γιουβέντους με τη Μίλαν. Ο Πορτογάλος έκανε τον Αργεντινό να θεωρείται... περιττός στη «Γηραιά Κυρία» αλλά πόσο κερδισμένοι βγήκαν οι «ροσονέρι» από τον «Pipita»;

Ο Ιγουαΐν σε πρόσφατη συνέντευξή του ανέφερε πως από τη στιγμή που η Γιουβέντους αποφάσισε να πάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να διαθέσει 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Πορτογάλο στη μεταγραφή – βόμβα του καλοκαιριού, τον έκαναν να αισθάνεται... περιττός στο ρόστερ και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, την οποία και πέρασε.

Πήρε μεταγραφή στη Μίλαν, όπου για φέτος αγωνίζεται δανεικός με τους «ροσονέρι» να έχουν εξασφαλίσει οψιόν αγοράς για τη θερινή μεταγραφική περίοδο του 2019 έναντι 36 εκατ.ευρώ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Κριστιάνο, από την πλευρά του, μπορεί να ξεκίνησε σε... χαμηλό τέμπο τη σεζόν στη Γιουβέντους λόγω και του άγχους ν' αποδώσει αλλά και της ανάγκης του να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα αποχωρώντας από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από εννέα χρόνια, όμως πλέον βρίσκει το δρόμο του και το μονοπάτι προς τα δίχτυα, έχοντας χαρίσει πολλούς βαθμούς στους «μπιανκονέρι» μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Τόσο ο CR7, όσο και ο Ιγουαΐν έχουν τρομερές βοήθειες από τους συμπαίκτες του και δη στο κομμάτι του σκοραρίσματος, με τους Μπεντακούρ, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ματουϊντί, Κουαδράδο και φυσικά τους Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς και Μπερναντέσκι να σιγοντάρουν τον Κριστιάνο και τους Κουτρόνε, Σούσο, Μπίλία, τον Καστιγιέχο, τον Μποναβεντούρα και ασφαλώς τον Ρομανιόλι να στηρίζουν τον «Pipita» στο Μιλάνο.

Οχτώ γκολ έχει μετρήσει ο Κριστιάνο και εφτά Ιγουαΐν την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να μην έχουν κληθεί στις εθνικές ομάδες των Πορτογαλίας και Αργεντινής αντίστοιχα μέχρι αυτή τη στιγμή στα δύο «διαλείμματα» των πρωταθλημάτων τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη.

Παίρνοντας τα πράγματα από την πλευρά των γηπεδούχων της σπουδαίας αναμέτρησης της Κυριακής στο «Σαν Σίρο», ο Ιγουαΐν σκόραρε σε πέντε διαδοχικά ματς σε διάστημα ενός μήνα από τις 16/9 και την εκτός έδρας αναμέτρηση των «ροσονέρι» με την Κάλιαρι, μέχρι και την άνετη επικράτηση επί της Κιέβο με το τελικό 3-1 την 7η του Οκτώβρη.

Σε αυτά τα παιχνίδια, ισοφάρισε την Κάλιαρι για να δώσει βαθμό στη Μίλαν, νίκησε τη Ντούντελανζ στο Europa League (1-0), άνοιξε το σκορ στο 2-2 απέναντι στην Αταλάντα, ενώ βοήθησε και τον Κουτρόνε να γυρίσουν παρέα το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Σαν Σίρο» μετά το γκολ του Γκερέρο που είχε βάλει μπροστά τους «ερυθρόλευκους» από το πρώτο μέρος. Ακολούθησαν δύο πολύ σημαντικά γκολ απέναντι στην Κιέβο σε διάστημα εφτά λεπτών (27' και 34') για να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι εκείνο, ενώ, την τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα πριν από το ματς με τη Γιουβέντους, ήταν την 28η Οκτωβρίου στο 3-2 επί της Σαμπντόρια, ισοφαρίζοντας προσωρινά στο τρελό 2-2 του πρώτου ημιχρόνου για να γράψει ο Σούσο στο δεύτερο μέρος το τελικό 3-2.

Μεσοβδόμαδα, ο «Pipita» αποφάσισε να μην παίξει κόντρα στη Μπέτις για το Europa League έχοντας αισθανθεί πόνο στη μέση από το παιχνίδι με την Ουντινέζε και ήθελε να μη ρισκάρει προκειμένου να παίξει κόντρα στους «μπιανκονέρι».

Όλα τα ματς της ομάδας του Τζενάρο Γκατούζο με σκόρερ τον Αργεντινό στράικερ, έχουν ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα που έδωσε βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες.

Ο σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, έσπασε το ρόδι με τη φανέλα της Γιουβέντους στο τέταρτο παιχνίδι του με τη νέα του ομάδα και μάλιστα έστειλε δις τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 επί της Σασουόλο, για να έρθει το κλάμα και η απόγνωση λίγες μέρες αργότερα. Tη 19η Σεπτεμβρίου θα δει για πρώτη φορά σε επίπεδο Champions League την κόκκινη κάρτα του ρέφερι στο ματς κόντρα στη Βαλένθια στο Μεστάγια, περισσότερο για την κίνησή του να τραβήξει από τα μαλλιά για να κάνει παρατήρηση στον Μουρίγιο, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο για το οποίο έπρεπε ν' αποβληθεί ο Πορτογάλος.

Επέστρεψε με γκολ στη Serie A απέναντι στη Φροζινόνε στο εκτός έδρας 2-0 της «Γηραιάς Κυρίας», πέρασαν δυο ματς δίχως να βρει δίχτυα και επανήλθε στο 2-0 επί της Ουντινέζε και το 1-1 με τη Τζένοα στο «Juventus Stadium», σ' ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φύγουν με βαθμό από το Τορίνο...

Έκανε τη μπαλιά και είχε συμμετοχή στο γκολ του Ντιμπάλα στο «Ολντ Τράφορντ», εκεί που επέστρεψε για δεύτερη φορά ως αντίπαλος και για πρώτη από το 2013, έχοντας ακόμα πιο πρόσφατα τα δυο γκολ κόντρα στην Έμπολι (μάλιστα, το δεύτερο ήταν με «κεραυνό» λίγο έξω από την περιοχή) και φυσικά το καταπληκτικό μονοκόματο σουτ στη μπαλιά του Μπονούτσι στην ήττα (2-1) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Οι κινήσεις του σε αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις και ο τρόπος με τον οποίο σκοράρει, είναι δείγμα του θράσους και της απίστευτης αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει τον Κριστιάνο όταν βλέπει τα δύσκολα για την ομάδα του.

Πέντε διαδοχικά ματς με το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ ο Ιγουαΐν, «ντομπλέτα» x2 για τον Ρονάλντο αλλά και μια άδικη κόκκινη, την πρώτη στην καριέρα του! Αυτά είναι ό,τι έχει ν' αντιπαραθέσει ο ένας στον άλλον πριν από τη μεταξύ τους μονομαχία στο «Σαν Σίρο», το βράδυ της Κυριακής. Μόνο που ο ένας έχει ήδη κοστίσει 100 εκατομμύρια και ο άλλος, όχι ότι έφτασε ποτέ σε επίπεδο ν' αξίζει τόσα, αλλά παλεύει για να βοηθήσει μια Μίλαν με τσαγανό αλλά και αρκετή ανισορροπία...

 

Τελευταία Νέα