Καλπάζοντας κάθε δυσκολία! (gTV)

Καλπάζοντας κάθε δυσκολία! (gTV)

bet365

To Gazzetta Weekend Journal πέρασε το πιο ξεχωριστό του πρωινό στον Σύνδεσμο Θεραπευτικής Ιππασίας στο Γουδί. Ποια είναι η μέθοδος που κάνει παιδιά με δυσκολίες να... ιππεύουν τη ζωή και να... καλπάζουν κοιτάζοντας κατάματα τα όνειρά τους.

Οποια δυσκολία κι αν σου παρουσιαστεί στη ζωή σου, όποιο εμπόδιο κι αν βρεθεί στο δρόμο σου στο χέρι σου είναι να το αφήσεις πίσω σου. Και στο επόμενό σου βήμα να είσαι πιο δυνατός. Κάποια άτομα για να πάρουν αυτή τη φόρα χρειάζονται μια βοήθεια. Στην προκειμένη περίπτωση άτομα με διάφορες δύσκολες (κινητικές, ομιλίες κ.α.) μέσα από την ιππασία βρίσκουν τον χαμένο τους καλπασμό. Όπως η Ολυμπία η οποία θα την ακούσετε να λέει πως μέσω της συναναστροφής της με τα άλογα άφησε πίσω της τις φοβίες για τα σκυλιά και τις αστραπές.

Το άλογο φέρνει σ’ αυτά τα άτομα την ισορροπία που καλούμαστε, σε διάφορες στιγμές της ζωής μας, όλοι μας να βρούμε. Τα υπόλοιπα σ’ ένα βίντεο που αποτελεί... μάθημα ζωής. Ένα μάθημα που μας το προσφέρουν απλόχερα τ’ άλογα, τα παιδιά που θα δείτε και φυσικά οι θεραπευτές.

 

Τελευταία Νέα