Ο Πλατανιάς μπήκε σε μουσείο! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Πλατανιάς μπήκε σε μουσείο! (pics)

bet365

Το G-Weeekend γράφει για τον νεαρό Κρητικό, Γιώργο Σαψάκη, που με το μεράκι και την αγάπη του για τον Πλατανιά έφτιαξε ένα μουσείο με 130 φανέλες του αγαπημένου του συλλόγου!

Ένα μικρό ποδοσφαιρικό μουσείο έχει δημιουργήσει ο νεαρός Γιώργος Σαψάκης στο Κεφάλι Κισσάμου. Ένα μουσείο αφιερωμένο στον αγαπημένο του Πλατανιά, παίρνοντας την ώθηση από την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο και την εν λόγω ομάδα.

Ο ίδιος άρχισε να μαζεύει φανέλες από την δεύτερη χρονιά που ο Πλατανιάς ήταν στην μεγάλη κατηγορία. Όλες οι φανέλες που έχει συγκεντρώσει είναι επίσημες: 130 του Πλατανιά καθώς και άλλες εμφανίσεις όπως μία πολύ παλιά φανέλα Κατσουράνη στην ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναιτωλικού, της Βέροιας αλλά και των Κέρκυρας - Λαμίας - Πανιωνίου. Μεγάλη βοήθεια για το μουσείο αυτό του προσέφερε ο πρώην πρόεδρος του Πλατανιά, Στέλιος Βαρουξάκης, όπως και πολλά άτομα από τον κρητικό σύλλογο. Στον χώρο υπάρχουν μάλιστα καθημερινά επισκέπτες και ενώ ο 20χρονος έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια ώστε να γίνεται όλο και καλύτερος. Επίσης άξιο αναφοράς είναι πως φέτος ο Πλατανιάς έδωσε στον Σαψάκη μία φανέλα της ΠΑΕ με το όνομά του για να τον τιμήσει!

- Δείτε στην Gallery φωτογραφίες του G-Weekend από το μουσείο του νεαρού φιλάθλου του Πλατανιά στο Κεφάλι Κισσάμου κοντά στο Ελαφόνησι.

 

Τελευταία Νέα