Γκερέρο, γκολ με το... καλημέρα και με κάθε τρόπο! (vids & poll)

Γκερέρο, γκολ με το... καλημέρα και με κάθε τρόπο! (vids & poll)

bet365

Το Gazzetta Weekend γράφει για τον χαρισματικό Ισπανό φορ που ήρθε δίχως τυμπανοκρουσίες αλλά θυμίζει κάτι από τις μεταγραφές των Ρομπέρτο και Φουστέρ! Δείτε και τα βίντεο από τα πρώτα του γκολ με Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος φορ από το Τολέδο δεν ήταν μία μεταγραφή που έσκασε σαν μεγάλο... μπαμ για τον Ολυμπιακό. Το όνομα του Γκερέρο όμως από μόνο του παραπέμπει σε μαχητή και πολεμιστή. Και αυτό δείχνει εξαρχής πως είναι.

Αποκτήθηκε στην λογική ενός ακόμα φορ ως συμπληρωματικός στο αρχικό πλάνο με βασικό τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Τώρα που συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα πιθανό ο Ιρανός να πάρει μεταγραφή ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο έδειξε με το... καλημέρα το πως μπορεί να εξελιχθεί σε μεταγραφή τύπου Ρομπέρτο ή Φουστέρ. Ισπανών που ήρθαν δίχως τυμπανοκρουσίες και πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο αλλά έπιασαν για τα καλά και προσέφεραν πολλά... Μοιάζει σε πολλά με τις ιστορίες των δύο Ισπανών που φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Ο Γκερέρο σε αντίθεση με τα περισσότερα φορ που είχε τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει & ένα ακόμα μεγάλο αγωνιστικό ατού.

Τις στατικές φάσεις. Έχει πολύ καλές εκτελέσεις φάουλ. Με τη Βάτενς το απέδειξε αυτό, πως χτυπάει δηλαδή πολύ καλά φάουλ σκοράροντας με εξαιρετικό τρόπο.

Φαίνεται επίσης και το πόσο τον εμπιστεύεται σε αυτόν τον τομέα ο Πέδρο Μαρτίνς. Μάλιστα ο Ισπανός φορ στα 2 πρώτα του ανεπίσημα ματς (σ.σ. τα φιλικά με Βάτενς και Μποτοσάνι) σκόραρε με κάθε τρόπο: φαουλ, κεφαλιά και σουτ και ενώ είχε και δοκάρι και άλλα καλά χτυπήματα. Νο1... κανονιέρης με τα τρία του γκολ. Συνολικά με το πως κινείται στο γήπεδο και συνεργάζεται με τους πιο δημιουργικούς παίκτες δείχνει ένας ικανός και καλά κοντρολαρισμένος φορ που μπορεί να προσφέρει αρκετά γκολ στον Ολυμπιακό. Το... κοντέρ άλλωστε έχει ήδη γράψει τρία τεμάχια...

- Πιο κάτω ψηφίστε και στο σχετικό poll.

 

Τελευταία Νέα