Το δίσεκτο 2008, η Καλομοίρα, και το «10» που συνεχίζεται...

Μιχάλης Τσαμπάς
Το δίσεκτο 2008, η Καλομοίρα, και το «10» που συνεχίζεται...

bet365

Που κολλάει ο Καραγάτσης με την Καλομοίρα; Ο ΓΑΠ με τον «Λάκη τον Γλυκούλη»; Το gazzetta.gr με τον Κώστα Καραμανλή; Κι όμως αν ανατρέξετε στο... μακρινό 2008 θα καταλάβετε πως όλα έχουν σχέση μεταξύ τους!

Το 2008 ήταν έτος δίσεκτο. Για τους προληπτικούς είναι οι χρονιές που... δεν παντρεύονται, δεν αγοράζουν αυτοκίνητα, δεν χτίζουν σπίτια, δεν ερωτεύονται, γενικά το «δεν» παίζει πάρα πολύ και μετράνε τις μέρες και τους μήνες για να περάσει η χρονιά και να επιστρέψουν στην ηρεμία τους. Στο gazzetta.gr τέτοια προβλήματα δεν τα είχαμε. Ευτυχώς. Πάνω σε ένα... δίσεκτο έτος και μάλιστα από τον πρώτο του μήνα, τον Ιανουάριο (όταν άρχισαν και τα πρώτα ραντεβού για την στελέχωση), βάλαμε γερές βάσεις για να χτιστεί με μεράκι, αγάπη και έρωτα, ένα διαφορετικό αθλητικό σάιτ που με την πάροδο των χρόνων έγινε το Νο1 ενημερωτικό portal όλης της Ελλάδας.

Tennis Leaderboard με τα εντυπωσιακά έπαθλα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αυτό το τελευταίο δεν το λέμε εμείς. Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι αριθμοί μιλούν από μόνη τους. Το 2008 δεν ήταν μόνο μια δίσεκτη χρονιά.

Ήταν και ένα έτος αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την γέννηση του σπουδαίου Έλληνα πεζογράφου «Μ. Καραγάτση» (το ψευδώνυμο του Δημητρίου Ροδόπουλου). Το «10», το έργο που εξαιτίας του θανάτου του, έμεινε ημιτελές, ήταν ένα από τα σημαντικότερα μυθιστορήματα του Καραγάτση. Το «10» είναι κι ένα σημείο αναφοράς σήμερα, για όλους όσοι εργαζόμαστε καθημερινά στο gazzetta. Ένα έργο όμως που δεν μένει ημιτελές.

Που συνεχίζεται, που καθημερινά αναπτύσσεται και μεγαλώνει, που αλλάζει προς το καλύτερο, που μέρα με την μέρα κερδίζει όλους και περισσότερους φίλους. Γιατί αυτό είναι το gazzetta.gr. Μια 24ωρη επαφή με την κοινωνία, μια πηγή ενημέρωσης, ένα μέσο που σε ταξιδεύει όλο τον χρόνο νοητά (και όχι μόνο...) σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Απλά με ένα «κλικ».

Μπαίνουμε στη μηχανή του χρόνου και γυρίζουμε δέκα χρόνια πίσω. Στο 2008, που φαντάζει τόσο πρόσφατο, αλλά και παράλληλα τόσο μακρινό αν φανταστεί κανείς πόσα πράγματα άλλαξαν. Είτε μέσα στον «υπέροχο και μοναδικό μικρόκοσμο του gazzetta», είτε γενικότερα έξω από αυτόν. Πατάμε το κουμπί της μηχανής, βάζουμε μπρος και... ξετυλίγουμε το κουβάρι του «τότε και του τώρα».

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 2008: Κώστας Καραμανλής- ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 2018: Αλέξης Τσίπρας

ΠΑΣΟΚ 2008: Πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου και πορεία προς την εξουσία-ΠΑΣΟΚ 2018: Βλέπε ΚΙΝΑΛ ή ΔΗΣΥ. Πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και... στόχος η 3η θέση!

ΣΥΡΙΖΑ 2008: 14 έδρες- ΣΥΡΙΖΑ 2018: 145 έδρες

ΑΕΚ 2008: 14 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα- ΑΕΚ 2018: Πρωταθλήτρια μετά από 24 χρόνια

ΕUROVISION 2008: Στην 3η θέση το My Secret Combination της Καλομοίρας- EUROVISION 2018: Τον τελικό από τον... καναπέ!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2008: 9 Κύπελλα Πρωταθλητριών- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2018: 13 Κύπελλα Πρωταθλητριών

ΜΕGA CHANNEL 2008: Κάνουν θραύση «Ο Λάκης ο Γλυκούλης» και το «Ευτυχισμένοι μαζί»- ΜΕGA CHANNEL 2018: Κάνουν θραύση οι επαναλήψεις του «Ευτυχισμένοι μαζί».

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2008: Υποβιβάζεται στην Β΄εθνική- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2018: 4η θέση στο πρωτάθλημα και Europa League

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ 2008: Χάλασα αρκετά στον Νότη τη Παρασκευή και θα στριμωχτώ το Σάββατο για Ρέμο - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ 2018: Μνημόνια, τρόικα, ανεργία, κομμένες συντάξεις, θεσμοί, διαπραγμάτευση, Grexit, ΔΝΤ, πρόγραμμα γέφυρα, Σόιμπλε, Eurogroup, ολιστικό σχέδιο.

ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2008: Παρούσα ως πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Euro σε Αυστρία-Ελβετία- ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2018: Μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση από την τηλεόραση.

GAZZETTA.GR 2008: Γεννητούρια- GAZZETTA.GR 2018: Περπατάει σταθερά και μεγαλώνει!


 

Τελευταία Νέα