Olivia Piana: Όταν το SUP γίνεται... γυναικεία υπόθεση! (pics & vids)

Olivia Piana: Όταν το SUP γίνεται... γυναικεία υπόθεση! (pics & vids)

bet365

Η κορυφαία αθλήτρια του SUP, Olivia Piana, συστήθηκε στο gazzetta.gr και μας πρότεινε ανεπιφύλακτα να πιάσουμε μία σανίδα και απλά να το απολαύσουμε!

Η θάλασσα είναι το σπίτι της. Βλέπετε, μεγάλωσε στη Νότια Γαλλία σε μία πόλη που βρέχεται από τη Μεσόγειο. Η μητέρα της ήταν αθλήτρια του windsurf για χρόνια και το μήλο... έπεσε κάτω από τη μηλιά.

Bet royale* Ποιος θα επιβιώσει; Έπαθλο 10,000€! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Η Olivia Piana ασχολείται με τα θαλάσσια σπορ απ' όταν θυμάται τον εαυτό της και έχει αμέτρητες διακρίσεις στο σερφ, στο windsurf, ενώ από το 2012 έχει «σαρώσει» τα πάντα στο SUP.

Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο άνθρωπο για να σας πείσει να ξεκινήσετε SUP;

Το gazzetta.gr τη συνάντησε στο 4ο «Agios Nikolaos on SUP» λίγο πριν τη μεγάλη κούρσα των 15 χιλιομέτρων στο Euro Tour όπου τερμάτισε στο... νήμα δεύτερη.

Όταν άρχισε να μας μιλάει για τη μεγάλη της αγάπη το πρόσωπό της φωτίστηκε: «Λατρεύω το SUP επειδή μου επιτρέπει να είμαι στο νερό κάθε μέρα. Δεν έχει σημασία αν η θάλασσα έχει κύμα ή είναι φλατ. Απολαμβάνω κάθε στιγμή στη φύση. Το μόνο που θέλω είναι να είμαι στο νερό και να το διασκεδάζω».

Τι σου αρέσει περισσότερο στο SUP;

«Αυτό που μου αρέσει στο SUP δεν είναι μόνο οι νίκες, όσο οι εμπειρίες που μοιράζομαι με άλλους αθλητές. Είναι ένα άθλημα για όλους. Δεν έχει σημασία αν είσαι απίστευτα γυμνασμένος, μπορείς να δεις κάθε ηλικία και κάθε τύπο σώματος να κάνει!».

Έχεις βρεθεί ξανά στην χώρα μας για να αγωνιστείς, πως σου φαίνεται το 4ο «Agios Nikolaos on SUP»;

«H διοργάνωση είναι υπέροχη και έχουν έρθει αθλητές απ' όλο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι εδώ στην Ελλάδα. Έχω βρεθεί ξανά στα ελληνικά νησιά, στην Πάρο και τη Μύκονο. Η Κρήτη είναι τόσο όμορφη! Μου αρέσουν πολύ τα νερά εδώ, λατρεύω την χώρα σας. Οι άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί και το φαγητό υπέροχο!

Η Ελλάδα είναι ιδανική για να κάνεις SUP! Έχετε πολλές υπέροχες παραλίες. Ακόμα κι όταν έχει λίγο αέρα μην το φοβηθείτε, το κυματάκι θα το κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό και fun».

Μας προτείνεις ανεπιφύλακτα να ξεκινήσουμε;

«Ξεκάθαρα! Είναι πολύ εύκολο. Οποιοσπήποτε μπορεί να το κάνει. Θα διασκεδάσετε και πιστέψτε με η Ελλάδα είναι ο καλύτερος τόπος για να το κάνεις. Θα περάσετε καλά και μάλιστα είναι πολύ καλή γυμναστική για ολόκληρο το σώμα μας».

Έχεις κάποιο μυστικό για τους αρχάριους;

«Το μυστικό είναι να έχεις το κουπί σου την περισσότερη ώρα στο νερό, αυτό θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερη ισορροπία. Το μεγαλύτερο μυστικό πάντως είναι ένα: Να το απολαύσετε!».

 

Τελευταία Νέα