O Oυάρντα, ο Ενρίκε και τα άλλα παιδιά που γυρίζουν; (poll)

O Oυάρντα, ο Ενρίκε και τα άλλα παιδιά που γυρίζουν; (poll)

bet365

Η κουβέντα για τους δανεικούς του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει και το G-Weekend ζητά την ψήφο σας σχετικά με το ποιοι από τους 23 ποδοσφαιριστές θέλετε να επιστρέψουν το καλοκαίρι και ποιοι όχι στο νέο ρόστερ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρουσιάζει, ανά τακτά διαστήματα, το «ριπόρτ» (Loanees Report) για τους «δανεικούς», που συνεχίζουν να αγωνίζονται εντός και εκτός συνόρων. Το πρώτο και βασικότερο συμπέρασμα είναι ό,τι αυτή τη σεζόν υπάρχουν 23 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται «δανεικοί» σ’ άλλες ομάδες.

Πόσοι εξ αυτών θα έχουν την τύχη αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψουν στην Τούμπα;

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος των ποδοσφαιριστών, σ’ ένα γεμάτο ρόστερ στο οποίο θα γίνουν και προσθήκες (μεταγραφές) το καλοκαίρι, βάσει των όσων έχουν πει ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης. Το όνομα του Εβγέν Χατσερίντι είναι το πρώτο που μας προέκυψε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ είναι ανοικτές και άλλες περιπτώσεις (πχ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, Πέδρο Κόντε) που κοιτάζουν οι «ασπρόμαυροι».

Η κουβέντα για τους «δανεικούς» του ΠΑΟΚ έχει ανοίξει για τα καλά, αλλά ουδείς γνωρίζει ποιες είναι οι προθέσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Λούμπος Μίχελ, που αυτή την στιγμή «τρέχουν», μαζί με τον Γιώργο Σαββίδη, τον σχεδιασμό του νέου ρόστερ. Υπάρχουν αρκετές ανοικτές υποθέσεις και πολλά ερωτηματικά για το τι σκέφτονται να πράξουν στη Μικράς Ασίας, με τους περισσότερους «δανεικούς», που αν εξαιρέσεις τις περιπτώσεις των «μικρών», τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα.

Αν κρίνουμε από τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομα του Αμρ Ουάρντα και το «θόρυβο» με το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Βαλένθια και η Γαλατασαράι, τότε η περίπτωση του Αιγύπτιου θα είναι αυτή που θα μας απασχολήσει αρκετά, με τον ΠΑΟΚ να έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του, ότι θα ασχοληθεί με το θέμα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, ενδεχομένως και μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου αναμένεται να δώσει το παρών με το συγκρότημα της Αιγύπτου.

Ο Πέδρο Ενρίκε βρίσκεται ψηλά στη λίστα, με την Καραμπάχ να έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για την αγορά του, ενώ πολύ ψηλά είναι και τα ονόματα των Ζάιρο, Σάμπο, Λέοβατς, οι οποίοι έχουν και τον επόμενο χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Φέτος τελειώνει και ο δανεισμός του Ερικ Σάμπο στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, που επίσης έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του «Δικεφάλου» για τον Σλοβάκο μέσο, ο οποίος την προηγούμενη Κυριακή σκόραρε το νικητήριο γκολ της Μπεϊτάρ στο 3-2 επί της Ιρόνι Κιράτ.

Στη λίστα των «δανεικών» είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές (Γιαννούλης, Ουάρντα, Χατζηϊσαίας) που έχουν δοθεί στον Ατρόμητο και οι δύο «Βέλγοι», Χαρίσης και Κίτσιου. Από τους «τρεις» για τον Γιαννούλη υπάρχει διάθεση επιστροφής, αν και έχει διετές συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες και ο ΠΑΟΚ θα είναι σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να τηρήσει την συμφωνία για το διετή δανεισμό του.

Για τον Χατζηϊσαία, που έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, όσο ο ΠΑΟΚ αναζητά στόπερ στην αγορά, μάλλον δεν είναι καλά τα νέα, υπάρχει το ενδεχόμενο να κοιτάξει προς το εξωτερικό, ενώ παραμένει άγνωστο τι θα συμβεί με τις περιπτώσεις του Στέλιου Κίτσιου και του Χάρη Χαρίση, που παίζουν στην Σιντ Τρούιντεν και οι υποθέσεις τους είναι ανοικτές. Πρόσφατα ο Χαρίσης μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα του Βελγίου, αλλά όπως είπε η ρήτρα του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ είναι ένα σοβαρό εμπόδιο, άρα οδεύει προς την επιστροφή.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλοι «δανεικοί» ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιάννης Μυστακίδης και ο Εργκίς Κάτσε, που παίζουν στον Παναθηναϊκό, με τον πρώτο να επιστρέφει, βάσει όρου που υπάρχει το καλοκαίρι, ο Νίκος Μελίσσας στη Λαμία, ο Λάζαρος Λάμπρου στον Πανιώνιο, ο Αχιλλέας Πούγγουρας στην Άρκα Γκντίνια, ο οποίος από τις 2 Μαρτίου που πήγε στην Πολωνία δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό!

Τι έχουν κάνει οι «δανεικοί» μέχρι τώρα

Πέδρο Ενρίκε (Καραμπάχ): 23 συμ., 5 γκολ, 2 ασίστ, 1.551’

Μάριν Λέοβατς (Ριέκα): 5 συμ., 0 γκολ, 450’

Αμρ Ουάρντα (Ατρόμητος): 25 συμ., 11 γκολ, 5 ασίστ, 2.213’

Ζάιρο (Σέριφ Τιρασπόλ): 9 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ, 632’

Έρικ Σάμπο (Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ): 32 συμ., 6 γκολ, 6 ασίστ, 2.611’

Δημήτρης Γιαννούλης (Ατρόμητος): 28 συμ., 0 γκολ, 5 ασίστ, 2.361’

Δημήτρης Χατζηϊσαίας (Ατρόμητος): 28 συμ., 1 γκολ, 2.475’

Νίκος Μελίσσας (Λαμία): 8 συμ., 0 γκολ, 720’

Εργκίς Κάτσε (Παναθηναϊκός): 6 συμ., 0 γκολ, 486’

Γιάννης Μυστακίδης (Παναθηναϊκός): 3 συμ., 0 γκολ, 0 ασίστ, 125’

Λάζαρος Λάμπρου (Πανιώνιος): 31 συμ., 8 γκολ, 5 ασίστ, 2.114’

Χάρης Χαρίσης (Σιντ Τρούιντεν): 19 συμ., 1 γκολ, 2 ασίστ, 1.499’

Στέλιος Κίτσιου (Σιντ Τρούιντεν): 29 συμ., 0 γκολ, 1 ασίστ, 2.338’

Αχιλλέας Πούγγουρας (Άρκα Γκντίνια): 0 συμ., 0 γκολ

Νικόλας Ματθαίου (Ανόρθωση): 7 συμ., 0 γκολ, 1 ασίστ, 56’

Μανόλης Πατράλης (Πλατανιάς): 19 συμ., 1 γκολ, 1.022’

Στέργιος Δοδοντσάκης (Σπάρτη): 3 συμ., 0 γκολ, 17’

Τάσος Δημητριάδης (ΑΕ Καραϊσκάκης): 19 συμ., 0 γκολ, 2 ασίστ, 1.253’

Μπόγκνταν Ρανγκέλοφ (ΑΕ Καραϊσκάκης): 5 συμ., 0 γκολ, 99’

Κρίστι Κούστα (Αιγινιακός): 4 συμ., 0 γκολ, 0 ασίστ, 82’

Τίμος Τσελεπίδης (Πανσερραϊκός): 22 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ, 1.856’

Στέλιος Πόζογλου (Πανσερραϊκός): 20 συμ., 3 γκολ, 3 ασίστ, 1.446’

Γιώργος Κάκο (Πανσερραϊκός): 19 συμ., 2 γκολ, 4 ασίστ, 1.150’

Το gazzetta.gr ζητά την ψήφο σας σχετικά με το ποιοι θέλετε να επιστρέψουν το καλοκαίρι και ποιοι όχι στο νέο ρόστερ.

 

Τελευταία Νέα