Ένα Top 10 «χορτασμένo» από... πόστερ! (vids)

Νίκος Καρφής
Ένα Top 10 «χορτασμένo» από... πόστερ! (vids)

bet365

Πολλοί είναι οι παίκτες που είχαν έφεση στο να γίνονται… πόστερ και το GWJ επέλεξε την κορυφαία δεκάδα που το πήγε σε άλλο επίπεδο. Aπολαύστε τα video που... απογειώνουν!

Όλοι οι λάτρεις του μπάσκετ λατρεύουν να παρακολουθούν τα poster dunks που γίνονται στο ΝΒΑ.

Είναι εκείνη η στιγμή που κάποιος καρφώνει στα… μούτρα σου. Ο αμυντικός εύχεται να μην είχε προσπαθήσει ποτέ να σταματήσει τον επιθετικό που ετοιμαζόταν να καρφώσει.

Υπάρχουν μερικοί κύριοι που έγιναν… πόστερ πολλές φορές και ντροπιάστηκαν απίστευτα.

7ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το GWJ έψαξε και βρήκε την κορυφαία 10άδα που λάτρευε να γίνεται… πόστερ. Οι φοβεροί τύποι που θα δείτε στη συνέχεια μετάνιωσαν πικρά σε αρκετές περιπτώσεις που νόμισαν πως θα σηκωθούν και θα κάνουν την τάπα. Όμως αντί να γίνει αυτό, τα καρφώματα στα… μούτρα τους έγιναν καθημερινότητα.

Πάμε να δούμε δέκα παίκτες που αξίζουν να βρίσκονται στην κατηγορία αυτή

Dwight Howard

Παρόλο που ο «Superman» είναι ένας εξαιρετικός μπλοκέρ, δεν έχει γλιτώσει τις … περιποιήσεις προσώπου.

Το μέγεθος του φοβίζει τους αντιπάλους, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ντουάιτ γίνεται… πόστερ και ξεφτιλίζεται.

Aξέχαστο το… χουνέρι που του είχε σκαρώσει ο Κόμπι, ενώ υπέροχα είναι και τα καρφώματα στα μούτρα του Ντουάιτ από τους Μπαρνς και Πορζίνγκις

Alonzo Mourning

Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς που έπαιξαν στο ΝΒΑ, αλλά υπάρχουν κάποια κακά παιδιά που του… λέρωσαν το όνομα.

Ο Μούρνινγκ αρκετές φορές πίστεψε πως θα προστατεύσει την ρακέτα της ομάδας του και θα φιλοδωρήσει με τάπα τον αντίπαλο του, όμως oι κύριοι Τζος Σμιθ, Σακίλ, Κάρτερ δύο φορές, Τζέφερσον και ΛεΜπρόν, τον έστειλαν στη… μάνα του για κλάματα.

Anderson Varejao

Τον θυμόμαστε για το συμπαθητικό σουτάκι του από τα 5 μέτρα, αλλά η άμυνα ποτέ δεν ήταν το φόρτε του.

Δεν τον χαρακτήριζε η αλτικότητα και μάλλον για αυτό το λόγο έμενε καρφωμένος στο έδαφος, όταν… έτρωγε κάποια καρφωματάκια στα μούτρα. Σίγουρα ο Βραζιλιάνος θα ήθελε να ξεχάσει τα ονόματα των Τάιρους Τόμας και Ντουέιν Ουέιντ.

Manute Bol

Ο πανίψηλος Μπολ πάντα προσπαθούσε να ρίξει τάπες στους αντιπάλους και ποτέ δεν έφευγε από τον δρόμο κάποιοι που έπαιρνε φόρα να καρφώσει. Για αυτό το λόγο έχει ντροπιαστεί πολλές φορές στην καριέρα του. Δεν ήξερε τον τρόπο να γλιτώσει τα… πόστερ.

Vlade Divac

Σπουδαίος ο Ντίβατς, αλλά δεν φημιζόταν για την άμυνα του. Ο πρώην ψηλός των Κινγκς σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει τα ονόματα των Κόμπι Μπράιαντ, Βινς Κάρτερ και Ντιρκ Νοβίτσκι.

Οι δύσκολες στιγμές του στα παρακάτω video

Brad Miller

Eξαιρετικός πασέρ, ενώ διέθετε κάποιες καλές κινήσεις στην επίθεση. Η λέξη άμυνα ήταν άγνωστη για αυτόν, αφού δεν ήταν το στυλ το. Και όταν δεν προσπαθείς καν να βοηθήσεις την ομάδα σου αμυντικά, τότε σου αξίζουν όλα τα πόστερ του κόσμου.

ΝτεΡόζαν και Σούιφτ (όχι και από τον Σουίφτ ρε Μίλερ) ήταν μόνο οι δύο από αυτούς που τους… τιμώρησαν!

Άron Baynes

Φέτος με τα όσα έχει υποστεί δικαιούται να βρίσκεται στη λίστα. Τον έχει… κατατροπώσει οι Τζέι Αρ Σμιθ, Τάουνς, Ουέστμπρουκ, Χάρντεν και φυσικά Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μέσα στη φετινή σεζόν κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο εξαιτίας της συνήθειας που έχει να γίνεται… πόστερ.

Ο Αυστραλός προσπαθεί, αλλά καλό θα είναι την επόμενη φορά να επιλέξει να φύγει από τη ρακέτα, όταν βλέπει κάποιον να έρχεται καταπάνω του, έτοιμο να τον… συνθλίψει με το κάρφωμα του.

Patrick Ewing

Ένας από τους κορυφαίους σέντερ όλων των εποχών, όμως όυτε αυτός απέφυγε τις δυσάρεστες… πτήσεις των αντιπάλων του.

Αποτελεί το αγαπημένο… θύμα των Μπουλς, αφού οι Μάικλ Τζόρνταν κα Σκότι Πίπεν τον έκαναν… σκόνη με τα καρφώματα τους. Δεν μπλέκεις με Σικάγο κύριε Γιούιν.

Το μαγικό δίδυμο των Μπουλς τον είχε…. ισοπεδώσει

Greg Ostertag

Το όνομα του είναι Γκρεγκ Όστερταγκ, αλλά το παρατσούκλι ήταν «Πόστερταγκ» για ευνόητους λόγους.

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να σταματήσει κάποιο προσωπικό του matchup. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν να σταθεί μπροστά από κάποιον που πήγαινε να καρφώσει. Και τον ευχαριστούμε γιατί έδωσε άλλη σημασία στη λέξη… πόστερ.

Shawn Bradley

Ο απόλυτος «Βασιλιάς». Φήμες λένε πως δεν υπάρχει άνθρωπος στο ΝΒΑ που να μην τον έχει κάνει… πόστερ. Σίγουρα οι λάτρεις του ΝΒΑ θα έχουν βρει ένα video στο Youtube με τα κατορθώματα του Μπράντλεϊ.

Έχει τίτλο «Top 10 Dunks on Shawn Bradley» και εκεί μπορείτε να θαυμάσατε δέκα κορυφαία καρφώματα στα… μούτρα του. Ο Κίον Κλαρκ στο Νο.2 και φυσικά ο Σακ στο Νο.1 τον… ξεφτυλίζουν. Δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο για τον Μπραντλεϊ. Θα πρέπει να του… υποκλιθούμε όμως, αφού σχεδόν πάντα ήταν στα highlights. Το κακό ήταν πως δεν μιλάμε για καλό λόγο. Όταν ο Μπραντλεϊ βρισκόταν κάτω από τη ρακέτα τη ομάδας του, έπρεπε να πάρεις απλά τα ποπ-κορν και να απολαύσεις το… πόστερ που θα δεχθεί.

 

Τελευταία Νέα