Ολυμπιακός: Δανεικοί VS βασικών! (polls)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Δανεικοί VS βασικών! (polls)

bet365

Το G-Weekend επιλέγει τους πιο χαρισματικούς δανεικούς του Ολυμπιακού και τους βάζει σε σύγκριση με... λεγόμενους βασικούς της ομάδας ή άλλους παίκτες του ρόστερ. Μπείτε και κάντε τις επιλογές σας!

Από τους επίσημα καταγεγραμμένους δανεικούς στην ομάδα του Ολυμπιακού υπάρχουν ορισμένες ξεχωριστές περιπτώσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν με παίκτες που είτε λογίζονταν βασικοί είτε ήταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού φέτος. Σε αυτήν την κατηγορία βάζουμε και τον Ανδρέα Γιαννιώτη αν και δεν είναι δανεικός αλλά υπάρχει ένα ποσό που μπορεί να καταβάλλει ο Ολυμπιακός και έτσι να γυρίσει.

Γιαννιώτης VS Προτό: Είναι δύσκολη εδώ η σύγκριση και πρόκειται από τις περιπτώσεις που ο παίκτης που ήδη βρίσκεται στο ρόστερ είναι πιο καλός. Ο Προτό έχει εμπειρία και έχει κάνει πολύ καλά ματς φέτος με προβληματική άμυνα. Από την άλλη βέβαια ο Γιαννιώτης είναι δεδομένα πιο καλός κίπερ από τους υπόλοιπους που έχει ο Ολυμπιακός πίσω από τον Βελγοϊταλό. Ο Γιαννιώτης φέτος είναι εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της Λίγκας και σίγουρα ο τοπ Έλληνας πορτιέρε!

Λαΐφης VS Μποτία: Ο Κύπριος συνεχίζει να πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Βέλγιο. Εκτός από σέντερ μπακ μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις στην άμυνα. Διεθνής παίκτης που έχει αποκτήσει εμπειρία και δεδομένα αυτήν την εποχή σε πολύ πιο καλό... φεγγάρι από τον Ισπανό, που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Λαΐφης δήλωσε πως μπορεί να γύρισε, ωστόσο υπάρχει η γνωστή ρήτρα που εάν καλύψει η Σταντάρ τον κρατάει.

Βούκοβιτς VS Παπέ Σισέ: Ο Σέρβος στόπερ έφυγε από τον Ολυμπιακό και δύσκολα θα επιστρέψει. Εδώ δεν μπορεί να πει κανείς ότι με βάση τα όσα έχουμε δει είναι πιο καλός παίκτης από τον Παπέ Σισέ. Ο Σενεγαλέζος είχε τα σκαμπανεβάσματά του και τα λάθη του αλλά και γκολ έχει βάλει φέτος και έχει κάνει και αρκετά καλά ματς.

Γούτας VS Ένγκελς: Σαφώς πιο έμπειρος πλέον ο Γούτας σε σχέση με το παρελθόν και που έχει κάνει και καλές χρονιές στο Βέλγιο. Ο Ένγκελς από την άλλη ξεκίνησε ιδιαίτερα καλά αλλά το τελευταίο διάστημα ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό και επέφερε και προβλήματα. Σύμφωνα με την αξία των δύο παικτών από χρηματιστηριακής πλευράς είναι μία δυνατή... μάχη.

Ρισβάνης VS Νικολάου: Ο Νικολάου δεν λογίζεται ως βασικός στον Ολυμπιακό αλλά δεν υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές για στόπερ. Ο Ρισβάνης είναι δεδομένο πως είναι πιο καλός και ολοκληρωμένος αμυντικός και κάνει μία γεμάτη και καλή χρονιά στον Ατρόμητο.

Σιώπης VS Ρομαό: Και εδώ μπορεί να πει κανείς ότι είναι μία περίπτωση σύγκρισης όπως με Προτό και Γιαννιώτη. Ο Σιώπης από την άλλη ως μία εναλλακτική επιλογή, ως ένα back up εάν θέλετε για την θέση Νο6 θα βοηθούσε αισθητά φέτος τον Ολυμπιακό.

Γιαννιώτας VS Σεμπά: Εδώ ξεκάθαρα υπερτερεί ο Γιαννιώτας που φαίνεται πως περισσότερο... κόβεται στον Ολυμπιακό διότι οι προπονητές του θέλουν άλλη προσέγγιση, νοοτροπία και τακτική και όχι για τις ικανότητές του. Ο Γιαννιώτας έχει βγάλει άκρως θετικό πρόσημο στην Ισπανία με τον Σεμπά να κρίνεται ανεπαρκής και να έχει ήδη τεθεί εκτός ομάδας.

Μαρτίνες VS Πάρντο: Ο Μαρτίνες είναι απίθανο να γυρίσει στον Ολυμπιακό, όπου όμως ουσιαστικά ευκαιρίες δεν πήρε ποτέ. Όπου πήγε πάντως μετά τον Ολυμπιακό ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ξεχώρισε. Ο φετινός Πάρντο από την άλλη δεν θυμίζει παρά σε λίγα πράγματα τον πολύ καλό Κολομβιανό της πρώτης χρονιάς ενώ ήδη έκανε έναν δανεισμό στη Ναντ και φέτος φαίνεται πως αποχωρεί...

- Υπάρχουν και δανεικοί όπως οι Ζντιέλαρ και Εμενίκε που για προφανείς λόγους δεν μπαίνουν στην... εξίσωση. Από κάτω από κάθε περίπτωση υπάρχουν τα poll του G-Weekend για να ψηφίσετε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα