Ένα... αιώνιο κουίζ για «δυνατούς λύτες»!

Ένα... αιώνιο κουίζ για «δυνατούς λύτες»!

bet365

Τι και αν δεν είναι ντέρμπι κορυφής; Τι κι αν το «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι άδειο; Το Weekend παίζει μεγάλη μπάλα με σούπερ κουίζ αιωνίων! Είσαι σίγουρος ότι τα ξέρεις όλα για τις μάχες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού;

Yπό άλλες συνθήκες αυτό το ματς θα το περίμενε με κομμένη την ανάσα όλη η Ελλάδα. Όπως άλλωστε έχει συμβεί δεκάδες φορές στο παρελθόν. Όταν λεμε ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ στην χώρα μας φυσικά δεν αναφερόμαστε σε κανένα άλλο πλην από την κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Είτε αυτό γίνεται στο Καραϊσκάκη, είτε στη Λεωφόρο. Είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Ριζούπολη, είτε στο... φεγγάρι!

Η... αιώνια κόντρα που χωρίζει την Ελλάδα στα δύο και κάνει εκατομμύρια φιλάθλων και οπαδών να ασχολούνται με καλό και με (δυστυχώς) κακό τρόπο τόσο πριν, όσο και μετά την τέλεση του εκάστοτε αγώνα. Ένα τέτοιο ντέρμπι έχουμε και την Κυριακή. Ή μάλλον όχι ένα συνηθισμένο, αλλά ένα εντελώς διαφορετικό από όλα έχουμε συνηθίσει.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Για να δούμε μερικά από τα... διαφορετικά. Κανείς από τους δύο μεγάλους αντιπάλους δεν είναι στην πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός είναι τρίτος και με την υπόθεση τίτλος να είναι δύσκολη. Ο Παναθηναϊκός είναι 7ος, θέση που εσχάτως τον κολακεύει αφού όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν και πιο χαμηλα. Το Καραϊσκάκη που άλλα χρόνια βράζει, το βράδυ της Κυριακής θα είναι άδειο λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Μόνο οι απολύτως... απαραίτητοι. Οι «πράσινοι» ίσως για πρώτη φορά θα βρεθούν σε ένα τέτοιο παιχνίδι έχοντας τόσο έντονο τον τίτλο του αουτσάιντερ. Μια ομάδα παρατημένη από την ίδια της την διοίκηση, με... 1000 προβλήματα και «ρόστερ ανάγκης».

Είπαμε όμως και παραπάνω. Είναι το απόλυτο ντέρμπι κι αυτό ισχύει ακόμη κι αν «κόκκινοι» και «πράσινοι» βρεθούν αντίπαλοι στο... σκάκι. Το G-Weekend προσφέρει το «ορεκτικό» του αγώνα και καλεί τους αναγνώστες του να... φρεσκάρουν τη μνήμη τους και να απαντήσουν στα ερωτήματα ενός (όχι εύκολου είναι η αλήθεια...) κουίζ βγαλμένο από τις «μάχες στο Φάληρο»!

 

Τελευταία Νέα