Ολυμπιακός: Γιατί θέλει το clásico! (poll)

Ολυμπιακός: Γιατί θέλει το clásico! (poll)

bet365

Το ματς στην Τούμπα δεν παίχθηκε ποτέ μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του την... μητέρα των μαχών με Παναθηναϊκό! Το G-Weekend γράφει για τους λόγος που το θέλει πολύ.

Σίγουρα ο τωρινός Παναθηναϊκός περνάει πολύ δύσκολες ημέρες από κάθε άποψη: διοικητικά, οικονομικά και αγωνιστικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγους να επιζητά μία πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη. Ειδικότερα:

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

1. Οι ελπίδες που υπάρχουν ακόμα για τον τίτλο: Όσο υπάρχει ελπίδα και πιθανότητες ο Ολυμπιακός θα διεκδικεί το πρωτάθλημα. Για τον λόγο αυτό στο Λιμάνι θέλουν να επικρατήσουν του Παναθηναϊκού.

2. Είναι το clásico της Ελλάδας: Δεν υπάρχει πιο μεγάλο ντέρμπι στην Ελλάδα από το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ή και... ανάποδα. Σε όποια κατάσταση και όσα προβλήματα και εάν έχει ο Παναθηναϊκός είναι μία... μάχη που ο Ολυμπιακός ως Οργανισμός θέλει να την κερδίζει κάθε φορά.

3. Το... χρέος για κόσμο και φυσικά διοίκηση: Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι σε ντέρμπι και να φύγει με τους 3 πόντους της νίκης και για τον κόσμο του που δεν τον έχει αφήσει ούτε λεπτό αλλά και για την διοίκηση.

4. Το... πείσμα για τα γεγονότα της Τούμπας: Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Τούμπα και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά και η προσπάθεια της εκ νέου αμφισβήτησης έχουν πεισμώσει τεχνικό επιτελείο και παίκτες προκειμένου να δείξουν μία πιο βελτιωμένη εικόνα και να δώσουν χαρά με το... τρίποντο στο Καραϊσκάκη.

5. Οι αγωνιστικές... εξετάσεις για αρκετούς: Όπως έχουμε επισημάνει ξανά υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που παραμένουν υπό κρίση. Παίκτες από τους οποίους περίμενε πιο πολλά ο Ολυμπιακός, όπως ο Οφόε ή ο Φορτούνης και ακόμα και ο Μποτία. Αυτά τα μεγάλα και σημαντικά παιχνίδια είναι που δείχνουν και τα αποτελέσματα των αγωνιστικών... εξετάσεων και μπορούν να διασφαλίσουν ή όχι συμβόλαια.

6. Η ήττα του α' γύρου: Προφανώς και η κακή εμφάνιση των Πειραιωτών στην Λεωφόρο και η ήττα με 1-0 στον α' γύρο δεν είναι κάτι μπορεί να ξεχαστεί. Ήταν ένα ματς που ο Ολυμπιακός απείλησε μόνο προς το τέλος με τον Ανσαριφάρντ. Σαφώς και το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα είναι και κάτι σαν... ρεβάνς...

- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο poll:

 

Τελευταία Νέα