Πόσο Ατρόμητος είσαι; (κουίζ)

Νίκος Μαρούδας
Πόσο Ατρόμητος είσαι; (κουίζ)

bet365

Ο Ατρόμητος φαίνεται πως θα είναι ο ρυθμιστής του φετινού τίτλου και το GWJ σε καλεί να δείξεις πόσο καλά θυμάσαι όσα έχει πετύχει η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος.

Μπορεί η ομάδα του Ατρόμητου πλέον να μην βρίσκεται στην διεκδίκηση του τίτλου, αλλά όπως φαίνεται θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική κατάκτηση αυτού. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν, κι όχι άδικα, τους Περιστεριώτες ρυθμιστές του φετινού τίτλου.

Την Δευτέρα, η ΑΕΚ καλείται να περάσει από το Περιστέρι ώστε να μείνει σε τροχιά πρωταθλήματος ή ακόμα και να προσπεράσει στην κορυφή τον ΠΑΟΚ εφόσον εκείνος δεν κερδίσει στο ντέρμπι τον Ολυμπιακό. Μέχρι την Δευτέρα όμως εμείς εδώ στο GWJ ετοιμάσαμε ένα κουίζ για την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Ατρόμητο και σε καλούμε να μας δείξεις πόσο καλά θυμάσαι όσα έχουν πετύχει φέτος οι Περιστεριώτες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα