Οι γκολάρες του Μάριν! (poll, vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι γκολάρες του Μάριν! (poll, vids)

bet365

Ο Μάρκο Μάριν είναι 3ος σκόρερ στον φετινό Ολυμπιακό έχοντας βάλει μερικά γκολ... ποιήματα! Το G-Weekend σας τα θυμίζει και ζητάει την ψήφο σας.

Ο έμπειρος Γερμανός άσος έφτασε αισίως τα 5 γκολ με το ένα να είναι πιο όμορφο από το άλλο! Επίσης σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις έχει βάλει γκολ όχι μόνο πανέμορφα αλλά και καίρια. Αρχικά η σουτάρα του με φάλτσο στην Κέρκυρα στο 68'. Φυσικά η γκολάρα του με τον ΠΑΣ στο 63' που... καθάρισε το ματς για τον Ολυμπιακό στο κλείσιμο του α' γύρου. Επίσης το πολύ όμορφο γκολ με... σκάψιμο της μπάλας πάνω από τον Παπαδόπουλο στο ματς με την Λαμία που έκανε το 1-0 στο 9ο λεπτό. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αποδεικνύεται παίκτης - κλειδί με 5 γκολ σε 14 αγώνες πρωταθλήματος. Έχει σκοράρει σε 5 περιπτώσεις έχοντας 20 τελικές, δηλαδή 1 γκολ ανά 4 τελικές. Έχει και 3 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ας θυμηθούμε πιο κάτω σε βίντεο όλα τα φετινά του γκολ στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων ορισμένα είναι γκολ... ζωγραφιές:

- Με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο 3-2: Γκολ στο 22'

- Με Κέρκυρα εκτός στο 1-3: Τέρμα στο 68'

- Με ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη στο 1-0: Γκολ στο 63'

- Με ΑΕΛ εκτός στο 0-3: Τέρμα στο 54'

- Με Λαμία στο Φάληρο στο 2-0: Γκολ στο 9'

Δείτε και τα φωτογραφικά καρέ από το τελευταίο χρονικά γκολ με την Λαμία του Γερμανού:

- Πιο κάτω μπείτε και ψηφίστε στο poll για το αγαπημένο σας φετινό γκολ του Μάριν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα