Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα; Το gazzetta αποφασίζει! (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα; Το gazzetta αποφασίζει! (vid)

bet365

Διευθυντές, αρχισυντάκτες και... λαός, ξεπερνούν τον αιφνιδιασμό και κάνουν σέντρα για το Clásico. 'Η κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Το G-Weekend περιμένει το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα και... κερνάει ορεκτικό!

Τα διλήμματα τέθηκαν, αλλά τις απαντήσεις δεν τις λες και ξεκάθαρες. Οι διευθυντές που δίνουν το γενικό πρόσταγμα σε φάση editorial, αφού ξεπέρασαν τον αρχικό αιφνιδιασμό, βρήκαν τα λόγια και πήραν θέση υπέρ της Ρεάλ. Για τους αρχισυντάκτες και για ορισμένους από τους συντάκτες του gazzetta.gr τα πράγματα ήταν πιο απλά, ενίοτε μονολεκτικά και χωρίς την ανάγκη για πολλές εξηγήσεις.

Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα; Ρονάλντο ή Μέσι; Το ζέσταμα γίνεται στο γήπεδο του gazzetta.gr και συντονιζόμαστε στο live για το μεγάλο ραντεβού στις 14:00, ώστε να κάψουμε μαζί τους πρώτους κουραμπιέδες και πάντα με την μόνιμη προτροπή: «gazzetta να περάσει, τόσο κόπο έκανα»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα