Το ταλέντο ήταν στην... κιθάρα!

Το ταλέντο ήταν στην... κιθάρα!

bet365

Ενα μεγάλο ταλέντο που... έμεινε ταλέντο! Ο Αντε Ρουκάβινα πήρε... σύνταξη στα 31 του χρόνια και με παρέα την κιθάρα έκανε στροφή στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που έρχομαι στον Παναθηναϊκό, ξέρω ότι η ομάδα έχει παράδοση στους Κροάτες ποδοσφαιριστές και θεωρώ ότι η μεταγραφή αυτή είναι μεγάλο βήμα στην καριέρα μου» τόνιζε στην άφιξη του στην Αθήνα ο Αντε Ρουκάβινα. Λίγο αργότερα υπέγραφε στο κότερο του Νικόλα Πατέρα συμβόλαιο τεσσάρων ετών! Ο «Ρούκα» ερχόταν στην Ελλάδα στα 22 του χρόνια, έτοιμος να δικαιώσει τις προσδοκίες των πρασίνων, αλλά και των συμπατριωτών του. Οι Κροάτες τόνιζαν πως είναι το next big thing, ο Παναθηναϊκός δαπάνησε περίπου 3 εκατ. ευρώ, αλλά το αποτέλεσμα... οδυνηρό.

Ταλέντο υπήρχε, αλλά ποτέ δεν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο! Στο «Τριφύλλι» έμεινε δυο χρόνια, πέτυχε επτά γκολ, καμία σχέση δηλαδή, με αυτά που περίμεναν στην ομάδα! Στη Βίμποργκ δεν έκανε σεφτέ και στα 30 του χρόνια κατάλαβε πως το ποδόσφαιρο δεν ήταν προορισμός ζωής! «Για να παίξεις σε κορυφαίο επίπεδο πρέπει το σώμα σου να αντέχει τη σκληρή προπόνηση. Το σώμα μου δεν αντέχει γι 'αυτό αποφάσισα να σταματήσω να παίζω» τονίζει ο Κροάτης. Στα 31 του χρόνια είναι... συνταξιούχος ποδοσφαιριστής και προσπαθεί να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Hebes zubaca bez pisme..! Ispravak netocnog navoda: hebes Marijanu bez ZUBATCA...! #ThugLife #HourseBackCity

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη facebook: Ušljo Ušljić (@ante_rukavinaa) στις

KLAPA ŠTRACA - Volimo sve sto vole mladi #PonovoŽarimoIPalimo #GitaraMandolinaČegrtuša #ČetiriGlasa #CiluPismuMozetePoslusatNaMomFCBu @tereza_kedzo @jeannetolique @darabubamara_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη facebook: Ušljo Ušljić (@ante_rukavinaa) στις

Οχι, δεν θα τον δείτε σε κάποιο γήπεδο να δίνει οδηγίες από τον πάγκο, δεν ασχολείται με το Futsal, ούτε με κάποιο άλλοι άθλημα όπως αρκετοί συμπαίκτες του. Ο Ρουκάβινα πήγε σε σχολή μουσικής, αγόρασε κιθάρα, έμαθε τις νότες, αλλά δεν έμεινε εκεί! Ο πρώην πράσινος έκανε μαθήματα φωνητικής, συνεχίζει να μαθαίνει από ειδικούς κι έφτιαξε δικό του συγκρότημα!

Φυσικά και είναι νωρίς για συναυλίες, αλλά φροντίζει μέσα από το YouTube να κάνει γνωστό στον κόσμο το νέο του πάθος. Κάποιοι λένε πως έχει καλή φωνή, αρκετοί συμπατριώτες του τον... τρολάρουν λέγοντας πως είναι καλύτερος ως τραγουδιστής, αλλά κριτής είναι μόνο ο χρόνος. Curavić, Maleš, Kedžo, Ruki αποτελούν την τετράδα του συγκροτήματος που ασχολείται με την «Klap Štraca» παραδοσιακή μουσική στην Κροατία χωρίς τη συνοδεία πολλών μουσικών οργάνων!

 

Τελευταία Νέα