Το Κρεμλίνο στα... ροζ!

Το Κρεμλίνο στα... ροζ!

bet365

Η «Πάρις Χίλτον της Ρωσίας» κατεβαίνει για πρόεδρος το 2018! Η Ξένια Σομπτσάκ απειλεί τον Πούτιν και ο ισχυρός άνδρας της χώρας φοβάται την... εκδίκηση της ξανθιάς!

«Με λένε Ξένια Σομπτσάκ... Θέτω υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ρωσίας» και ο πλανήτης προσπαθεί να διαπιστώσει αν υπάρχει δόση αλήθειας... Η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια, που κάνει καριέρα στη χώρα της και στο εξωτερικό, συγκαταλέγεται σε ένα... κλειστό κλαμπ που δεν διστάζει, συχνά-πυκνά, να επιτίθεται στον πανίσχυρο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Αρκετά σιώπησα. Εδώ και μερικούς μήνες το σκέφτομαι. Και όχι επειδή έτσι είναι οι γυναίκες, που όλα τα υπολογίζουν, αλλά επειδή είμαι έτσι εγώ και όλες τις ευκαιρίες τις αντιλαμβάνομαι σαν πρόκληση. Στα πέντε χρόνια που πέρασαν από τις διαμαρτυρίες του 2012, έχω διαμορφώσει πλήρως τις πολιτικές μου αντιλήψεις και είμαι έτοιμη να τις παρουσιάσω σε οποιονδήποτε, ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο» τονίζει στην επιστολή και καλεί τη Ρωσία να την πάρει στα σοβαρά! Μήπως ήρθε η στιγμή για την εκδίκηση της ξανθιάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ksenia Sobchak

Η δήλωση πρόθεσής της τερματίζει εβδομάδες εικασιών σχετικά με το αν η δημοσιογράφος, η τηλεπερσόνα, η διάσημη κόρη θα κατέβαινε στις εκλογές... Για μεγάλο μέρος της επαγγελματικής της ζωής, η κόρη του πρώτου μετα-Σοβιετικού δημάρχου της Αγίας Πετρούπολης ήταν συνώνυμη με το σεξ και τη διασημότητα. Φιλοξενούσε την μια διαφορετική εκδοχή της εκπομπής «Big Brother», ενώ στη ζωή της είχε πολλές σκανδαλώδεις σχέσεις.

«Καθένας από εμάς μπορεί και πρέπει να πει τις απόψεις του, να εκφράσει τις διαφωνίες του με την εξουσία, η οποία δεν θέλει να αλλάξει για ένα τέταρτο του αιώνα, την διαφωνία για την καταρρέουσα παιδεία και ιατρική περίθαλψη, την τερατώδη διαφθορά και προπαγάνδα που έχει ποτίσει ολόκληρη την κοινωνία, από το αγροτικό σχολείο έως το Κρεμλίνο, για την αυθαιρεσία των σωμάτων ασφαλείας, για τον πόλεμο και την διεθνή απομόνωση» αναφέρει η... Πάρις Χίλτον της Ρωσίας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Ντμίτρι Πεσκόφ, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που είχαν δει το φως της δημοσιότητας, είχε πει: «Η Ξένια πληροί όλες τις προϋποθέσεις που προβλέπει το Σύνταγμά μας και μπορεί να θέσει υποψηφιότητα και να διεκδικήσει την προεδρία», μιας δήλωση που δείχνει πως ο Πούτιν δε φοβάται το παραμικρό.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ksenia Sobchak sexy

Πριν μια επταετία δεν είχε καμία σχέση με την πολιτική. Δεν είχε στραφεί ποτέ εναντίον του προέδρου Πούτιν, ο οποίος ήταν φίλος και συνάδελφος του πατέρα της, ενώ υπήρχε η φήμη πως ήταν νονός της. Από τον Δεκέμβριο του 2011 όλα άλλαξαν... Επειτα από τις βουλευτικές εκλογές, στις οποίες υπήρξαν πολλές καταγγελίες για νοθεία, η Ξένια Σομπτσάκ μετατράπηκε σε πολιτική ακτιβίστρια και τάχθηκε ενάντια στον Ρώσο πρόεδρο! Τον Δεκέμβριο, μίλησε σε συγκέντρωση αντιπολίτευσης διαμαρτυρόμενη για τα αποτελέσματα των κοινοβουλευτικών εκλογών στη Δούμα. Άρχισε να συναντά έναν από τους ηγέτες του αντιπολιτευτικού κινήματος, τον Ιλιαν Γιασίν, με τον οποία έχει πλέον χωρίσει. Οι Αρχές έδειξαν το μέγεθος της δυσφορίας τους με έφοδο στο σπίτι της νωρίς το πρωί της 11ης Ιουνίου του 2012: με ειδικές μάσκες και οπλισμένοι και ειδικοί υπάλληλοι κατάσχεσαν τουλάχιστον 2 εκατ. μετρητά.

Η ξανθιά δημοσιογράφος είχε αφήσει πίσω της, τα σκάνδαλα, είχε ήδη ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως τηλεπαρουσιάστρια στον τηλεοπτικό σταθμό TV Rain, ηγετική φωνή για τη φιλελεύθερη Μόσχα. Οι ατάκες της κοφτερές, πανέξυπνη και με επιρροή και συνδέσεις που έφταναν σε όλο το πολιτικό φάσμα, υπήρχαν λίγοι άνθρωποι που μπορούσαν να τη φιμώσουν.

Vladimir Putin and Ksenia Sobchak

Ποιά είναι όμως η Σόμπτσακ που θα αναμετρηθεί με τον Πούτιν τον Μάρτιο του 2018;

- Οικογένεια: Η 35χρονη είναι το 2ο παιδί του Ανατόλι Σόμπτσακ και της Λουντμίλα Ναρούσοβα.

- Και οι δύο γονείς της ήταν πολιτικοί. Ο Ανατόλι ήταν ο πρώτος δημοκρατικός που εξελέγη ως Δήμαρχος στην Αγία Πετρούπολη έχοντας και την συνεργασία του Πούτιν.

- Ο Πούτιν έχει χαρακτηρίσει τον Ανατόλι ως μέντορά του και ότι του χρωστάει πολλά.

- Θρησκεία: Η ίδια έχει κάνει λόγο για τις εβραϊκές καταβολές της, αλλά δεν ακολουθεί την θρησκεία.

- Εκπαίδευση: Υπήρξε φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης στο τμήμα των διεθνών σχέσεων.

- Από το 2001 έως το 2002 είχε σπουδάσει στο πρόγραμμα των διεθνών σχέσεων και έχει master στις πολιτικές επιστήμες από το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων στην Μόσχα.

- Έχει δουλέψει ως παρουσιάστρια και δημοσιογράφος στην TV, ως ρεπόρτερ σε άλλα ΜΜΕ και ως ηθοποιός.

Who is Ksenia Sobchak, the socialite that will challenge Putin in Russia's 2018 election?

- Το πρόγραμμά της GosDep στο MTV της Ρωσίας κόπηκε στο ξεκίνημά του διότι η ίδια είχε ξεκινήσει δυναμικά και με πρώτο επεισόδιο 'Που μας οδηγεί ο Πούτιν;'

- Το πρόγραμμά της GosDep στο MTV της Ρωσίας κόπηκε στο ξεκίνημά του διότι η ίδια είχε ξεκινήσει δυναμικά και με πρώτο επεισόδιο 'Που μας οδηγεί ο Πούτιν;'

- Το 2011 ήταν παρουσιάστρια στο ανεξάρτητο TV Rain. Ακόμα ήταν εκεί όταν δήλωσε την υποψηφιότητά της.

- Σε συνέντευξη στο TV Rain ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της. Περιέγραψε τον εαυτό της ως μία εναντίον όλων. "Τα τελευταία 17 χρόνια μία ολάκερη γενιά έχει μεγαλώσει θέλοντας να δει μία αλλιώτικη Ρωσία. Πιο πολιτισμένη και πιο ευρωπαϊκή", σχολίασε.

- Τον Δεκέμβριο του 2011 εντάχθηκε σε ομάδες που φώναζαν και κατήγγειλαν διαφθορά στις εκλογές στη Ρωσία.

- Δημόσια η Σόμπτσακ δεν αντιτίθεται τόσο στον Πούτιν αλλά είχε ενεργή συμμετοχή στην απόπειρα να μην εκλεγεί ξανά το 2012.

- Οι ειδικοί και οι αναλυτές αναφέρουν πως η υποψηφιότητά της είναι μία κίνηση αντιπερισπασμού του Κρεμλίνου να δώσει αίγλη, γυναικεία παρουσία και άλλη υπόσταση στην εκλογική διαδικασία. Ορισμένοι την παρομοιάζουν με την Πάρις Χίλτον.

 

Τελευταία Νέα