Στην TV... χωράνε οπαδικά; (pics & vids)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Στην TV... χωράνε οπαδικά; (pics & vids)

bet365

Οπαδικά στην τηλεόραση χωράνε; Γιατί όχι; Λατρεμένοι ρόλοι ελληνικών σειρών το έχουν αποδείξει και το G-Weekend τους θυμάται!

Τι γίνεται όταν η τρέλα του γηπέδου εισβάλει στο σαλόνι μας; Χ-α-μ-ό-ς!

Ρόλοι που έφεραν άρωμα... Κυριακής στις οθόνες μας και σχολίασαν την αθλητική επικαιρότητα με τον καλύτερο τρόπο!

Από την διαχρονική Ντένη Μαρκορά που πετούσε ατάκες-φωτιά: «Με ένα εισιτήριο διαρκείας νιώθεις πάντα ασφαλής, με έναν άντρα ποτέ!» και μέχρι για πρόεδρο του Παναθηναϊκού ζητήσαμε, μέχρι τον Γιάννη Μπέζο που δεν κρύβει σε καμία σειρά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό.

Ντένη Μαρκορά: «Δυο Ξένοι»

Tι δουλειά έχει μία κυρία στα κρατητήρια και στα γήπεδα; Η Ντένη Μαρκορά θα έφτανε μέχρι το τέλος του κόσμου για τον Παναθηναϊκό. Ο κορυφαίος ρόλος από τους «Δυο Ξένους» πετούσε κέρματα «όπως πετάμε στην «Φοντάνα ντι Τρέβι» κι έκανε ευχές να ζήσει τη στιγμή που θα κατρακυλήσει ο Ολυμπιακός! Μέχρι και... κινητό στον Παναγιώτη Φασούλα είχε ρίξει!

Η Ντένη πάντα σχολίαζε την αθλητική επικαιρότητα με τον πιο ακραίο τρόπο.

Ηλίας: «Μουρμούρα»

«Ηλία... τρέχα, τρέχα, τρέχα! Τραυματίστηκε ο Σπανούλης»... φωνάζει η Μαρίνα και ο Ηλίας παθαίνει εγκεφαλικό: «ΟΧΙ παναγία μου». Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη «Μουρμούρα» είναι ο πιο τρελός Ολυμπιακός!

Διονύσης: «Ευτυχισμένοι Μαζί»

Είναι τρελοί αυτοί οι «Μαυροτσουκαλαίοι» και άρρωστοι με τον Ολυμπιακό! «Έχω τα προβλήματά μου με τον Λεμονή, έχω τα προβλήματά μου με τον Τζόρτζεβιτς έχω κι εσένα!». Ο Γιάννης Μπέζος συνδύαζε τα πάντα με τη λατρεμένη του ομάδα. Κορυφαία... «πράσινη» Ελένη που σε κάθε ευκαιρία πετούσε τις σπόντες της!

Αλέξανδρος: «Άκρως οικογενειακόν»

Ακόμα ένας ρόλος που ο Γιάννης Μπέζος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και δεν έλειψε ούτε σε αυτή τη σειρά το... πικάρισμα στον Παναθηναϊκό

Αντώνης Αντωνίου: «Μπαμπά μην τρέχεις»

Ο Αντώνης Αντωνίου ανοίγει την καρδιά του στον γιο του. Του μιλάει για την κάθε στιγμή που θέλει να είναι δίπλα της, να μην την εγκαταλείπει ποτέ. Να κάνει όνειρα για το μέλλον και να ξέρει πως υπάρχει μόνο αυτή.

Όχι, δεν μιλούσε για τη μητέρα του...

Μιχάλης Ιατρόπουλος: «Εργαζόμενη γυναίκα»

«ΠΑΟΚ σ' αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ένας»! Η Ελένη Ράντου μπαίνει σε ένα σπίτι μπάχαλο και βλέπει τον ΠΑΟΚτσή Μιχάλη Ιατρόπουλο να εξηγεί τη διαφορά ανάμεσα στο σουβλάκι και το καλαμάκι βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα! «Σεισμός-Σεισμός ο ΠΑΟΚ ο θεός»...

H guest εμφάνιση της... ΑΕΚ στο LAPD

«ΑΕΚ ολέ σ' αγαπώ» στο LAPD! Ο Προκόπης υποτίθεται πως κερδίζει ένα εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στήνει μία μικρή κερκίδα με τον Λουκά.

Νίκος: «Είσαι το ταίρι μου»

Το δωμάτιο που μένει η Στέλλα από την Αυστραλία έχει «κιτρινόμαυρες» πινελιές! Ο... αρραβωνιαστικός της, Νίκος, είναι θανατικός ΑΕΚτζής και δεν θα μπορούσε να μην έχει τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας...

Κι επειδή το ζητήσατε: «Πανιωνάρα ολέ» από την Τζόυς Ευείδη στο οι «Οι Μεν Και Οι Δεν».

 

Τελευταία Νέα