Ένας Μπίσεσβαρ «έξω καρδιά»! (vids)

Ένας Μπίσεσβαρ «έξω καρδιά»! (vids)

bet365

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έπαιζε «εντός έδρας» στο διάστημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και το GWJ κατέγραψε πολλές από τις ωραίες στιγμές του. Οσονούπω θα γίνει για τέταρτη φορά πατέρας και ο αγαπημένος των ΠΑΟΚτσήδων είναι μες την τρελή χαρά!

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να ήταν ο νέος προπονητής, ο συνονόματος του Πρίγιοβιτς ο σταρ της ομάδας, ο Ροδρίγο Ρέι κάτι το φρέσκο, όπως κι ο «παλιός» Μακ, ωστόσο αν ένα πρόσωπο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, αυτός ήταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Όχι, απαραίτητα για τις αδιαμφισβήτητες ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά για όλα όσα συνέβησαν εκτός των γραμμών. Ο Ολλανδός είναι ωραίος τύπος. Νιώθοντας «οικοδεσπότης» ήταν ακόμη πιο χαλαρός τις ώρες που δεν υπήρχε δράση στο γήπεδο.

Σύσσωμη δίπλα του η οικογένεια του. Παρούσα. Όλοι εκεί. Ο γιγαντόσωμος πατέρας του, οδηγός λεωφορείων στα νιάτα του και φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου, η μητέρα του, ο μικρότερος αδερφός του και ασφαλώς η σύζυγός του με τα τρία αγόρια τους. Τα οποία σύντομα θα αποκτήσουν, κατά τον Οκτώβριο, και το μικρό αδερφάκι τους, καθώς η κυρία Μπίσεσβαρ είναι στον έκτο μήνα της κύησης. Κι όπως με καμάρι έλεγε σε κάποιον Ολλανδό, στο περιθώριο του αγώνα με τη Γάνδη στο προπονητικό κέντρο του Κέρκεμπος, «κι αυτό αγόρι είναι…»!

Στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα ο Ντιέγκο έπαιξε μπάλα με τα παιδιά του, δίχως να έχει αποφασίσει ή να λέει ποιο είναι καλύτερο ή ποιο απ’ τα δύο έχει πάρει από τον μπαμπά του. Πάντως, το «μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει», καθώς ο μικρός έχει ταλέντο.

Αν και παιδί του Αμστερνταμ, το σπίτι του απέχει μόλις έξι χιλιόμετρα από το προπονητικό κέντρο του Άγιαξ, ουδέποτε ένιωσε άνετα με την ερυθρόλευκη φανέλα του «Αίαντα». Πέρασε το κατώφλι των περίφημων Ακαδημιών του Άγιαξ, όπου παρέμεινε για πέντε χρόνια, ως το 1999, δυσκολευόμενος να καλουπώσει το ταλέντο του στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των προπονητών του και βρήκε το λιμάνι του στο Ρότερνταμ και στη Φέγενορντ. Εκεί, ξεδίπλωσε το ταλέντο του, παραμένοντας πλακατζής και προσιτός τύπος.

Με πλούσια αθλητική παιδεία, που του επιτρέπει με άνεση να βάλει στην τηλεόραση και να παρακολουθήσει τον ημιτελικό του Wimbledon ή το φημισμένο «Γύρο της Γαλλίας», ο 29χρονος σήμερα, Ολλανδός μεσοεπιθετικός θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Στη Θεσσαλονίκη περνάει όμορφα, νιώθει ωραία, καμία σχέση με την Τουρκία, όπου οι παπαράτσι τον κυνηγούσαν στα night clubs της Κωνσταντινούπολης. Όμως, όπως λέει και στην ερωτική πρωτεύουσα της Μακεδονίας «είναι ωραία τα βράδια έξω», απλά με τρία παιδιά και ένα τέταρτο να είναι στο... δρόμο, που να βρει χρόνο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα