Ζοσεφίν... μην κάνεις προσφυγή! (pics)

Gazzetta team
Ζοσεφίν... μην κάνεις προσφυγή! (pics)

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό και μαζί του χάνουμε και την Ζοσεφίν. Για τον πρώτο είναι πικραμένοι οι φίλοι του «τριφυλλιού». Για την δεύτερη... πονάει όλη η Ελλάδα!

Το θέμα των ημερών είναι η αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό. Τα όσα συμβαίνουν με τον Σουηδό δεσπόζουν στην πρώτη σελίδα του gazzetta.gr όλη την εβδομάδα και δεν θα μπορούσε να μην είναι στο κλίμα και το G-Weekend Journal μαζί φυσικά και η στήλη #Ladies.

Εδώ λοιπόν, θα... φωνάξουμε στη Ζοσεφίν, την σύντροφο του Σουηδού, να μην αποχωρήσει. Δεν θέλουμε να την χάσουμε... Εμείς εδώ την θαυμάζουμε και σίγουρα το ίδιο με εμάς και οι περισσότεροι στην Ελλάδα, πόσο μάλλον οι φίλοι του Παναθηναϊκού που τα τελευταία χρόνια την θαύμαζαν στα επίσημα της Λεωφόρου. Το ίδιο και οι κάτοικοι της Γλυφάδας που την είχαν στα μέρη τους...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα