Ποιο Gazzetta.gr; Εδώ μέσα ειναι Gazzetta dello Sport...

Αντώνης Σαούλης
Ποιο Gazzetta.gr; Εδώ μέσα ειναι Gazzetta dello Sport...

bet365

Ο Αντώνης Σαούλης γράφει από την καρέκλα του γραφείου του, φορώντας την εμφάνιση του Σέρχιο Ράμος για τα όσα θα ζήσει στον τελικό με τους Γιουβεντίνους.

Είχα ακούσει πολλά για το gazzetta. Αλλοι το έλεγαν vazeletta, μετά έγινε gavretta. Δεν ήξερα τι θα συναντήσω στα γραφεία. Κατάλαβα γρήγορα τι παίζει. Γενάρη πήγα για πρώτη φορά στο σάιτ, τον Μάιο τα είδα και τα κατάλαβα ΟΛΑ. Ούτε vazeletta, ούτε gavretta αγαπημένοι αναγνώστες. Στην φωλιά των οπαδών της Γιουβέντους είχα έρθει.

Πίστευα πως θ' απολαύσω έναν ωραίο ημιτελικό τον Μάιο του 2015. Παράγγειλα τα σουβλάκια μου και πήρα θέση μπροστά από την μία τέραστια τηλεόραση. Οταν παίζει η Ρεάλ (ειδικά Τσάμπιονς Λιγκ) δεν υπάρχει κάτι άλλο. Προσπαθούσα να μείνω ήρεμος και να μην αρχίσω τα δικά μου (τι έχει ακούσει αυτός ο Μπενζέμα χρόνια τώρα) στον ημιτελικό με την Γιουβέντους.

Κυρίως δεν ήθελα να χαλάσω το προφίλ μου στους νέους μου συνεργάτες. Μην σχηματίσουν (από νωρίς) άσχημη εικόνα για μένα. Πόσω μάλλον ο λόγος να είναι η πόρωσή μου με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τι το 'θελα; Στο δεκάλεπτο αναρωτιόμουν εάν βρισκόμουν στο Gazzetta.gr ή στην Gazzetta dello Sport. Eίχα περικυκλωθεί από Γιουβεντίνους και δεν ήξερα πως ν' αντιδράσω. Μιχάλης Τσαμπάς (αρχισυντάκτης παρακαλώ!), Παναγιώτης Παλλαντζάς (και πίστευα πως είμαι εγώ άρρωστος με ξένη ομάδα), Νίκος Μαρούδας (νεογιουβεντίνος) και Κυρ Γκαζέτας (είχε βάλει στον σκύλο του φανέλα Ντελ Πιέρο) είχαν κάνει το σάιτ το Gruppo Greco της Γιουβέντους...

Τι πρέπει να κάνεις σε αυτές τις περιπτώσεις; Να σε στηρίξει η ομάδα σου. Να μπει στο γήπεδο και να τους κάνει να μην μπορούν να χωνέψουν τις πίτσες που έφαγαν μισή ώρα πριν το ματς παρακαλώ (έπρεπε να κάτσουν στις θέσεις που είχαν και έχουν για γούρι). Δυστυχώς όμως για μένα στην πρώτη μου εμπειρία κόντρα στο παρεάκι των Γιουβεντίνων η Ρεάλ ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Το ακόμα χειρότερο; Να μην μπορώ να χωνέψω εγώ τα σουβλάκια επειδή ο Μοράτα αποφάσισε να μας κλείσει το σπίτι (και το δικό του σπίτι μιας και τον είχαμε δώσει στην Γιουβέντους).

Ο Κυρ Γκαζέτας πόσταρε στο Facebook φωτογραφίες και στάτους. Ο Παλλαντζάς απολάμβανε το τσιγάρο του και πίστευα ότι μόλις ολοκλήρωσε με την Μπελούτσι. Ο Τσαμπάς το έπαιζε cool λες κι είχε αποκλείσει την Μπαστιά. Είχα και τον Μαρούδα να φωνάζει «Μοράτα ο μπαμπάς σας». Ο Μοράτα ρε φίλε που τότε δεν γνώριζε πως γίνεται η σεξουαλική πράξη έγινε ΜΠΑΜΠΑΣ!

Καταλαβαίνετε τι έχω να τραβήξω απόψε το βράδυ. Αν υπάρχουν άλλοι... Μαδριλένοι στο site; Μα φυσικά αλλά όχι τόσο καμμένοι όσο έγω. Οχι τόσο πορωμένοι για να βάλουμε τα σουβλάκια μας απέναντι στις πίτσες τους. Εμαθα ότι ο Παλλαντζάς θα είναι σε γάμο. Στον Μαρούδα έδωσα ρεπό. Εμεινα εγώ με τον Τσαμπά. Ελπίζω να σκάσει θέμα και να μην ασχοληθεί με τον τελικό...

Την δουλειά μου την έκανα «Βασίλισσα». Ελπίζω να κάνεις κι εσύ την δική σου.

ΥΓ. Ετσι και στο βάλει ο Μοράτα...

 

Τελευταία Νέα