Η... ωρίμανση του capitano! (pics)

Αντωνία Σπανού
Η... ωρίμανση του capitano! (pics)

bet365

O πλανήτης δάκρυσε! Η Ρώμη... πλάνταξε στο κλάμα! Ο Φρανσέσκο Τότι έκλεισε με «βιβλικό» τρόπο το κεφάλαιο ως ποδοσφαιριστής της Ρόμα και το G-Weekend Journal ακολουθεί την... ωρίμανση του μέσα στα 25 χρόνια καριέρας.

«Ηταν προνόμιο που γεννήθηκα Ρωμαίος και Ρόμα

Το ότι ήμουν ο αρχηγός αυτής της ομάδας ήταν τιμή

Είστε - και θα είστε πάντα - η ζωή μου. Δεν θα σας διασκεδάζω πλέον με τα πόδια μου, όμως η καρδιά μου θα είναι πάντα εκεί μαζί σας

Τώρα, θα κατέβω τα σκαλιά και θα μπω στα αποδυτήρια που με καλωσόρισαν σαν παιδί και πλέον φεύγω σαν άντρας

Είμαι περήφανος και ευτυχισμένος που μου δώσατε 28 χρόνια αγάπης».

Είναι ο ορισμός της αφοσίωσης. Η σχέση του με τους οπαδούς ήταν, είναι και θα είναι μοναδική.

Αυτό που έχει κάνει εκλείπει από το σύγχρονο ποδόσφαιρο και το τέλος του στην Ρόμα αποτελεί ένα τέλος εποχής.

Ο Φρανσέσκο Τότι αποχωρεί από την Ρόμα μετά από 28 χρόνια καριέρας, αφήνει πίσω του τα χρώματα και τα μονοπάτια τα οποία ανδρώθηκε και πλέον στα 41 του θα ψάξει για μια νέα πρόκληση.

Η νέα πραγματικότητα ίσως να είναι απόλυτα σκληρή για τον ίδιο, αλλά και για τους Ρωμαίους, ειδικά εκείνους που έμαθαν να αγαπούν την ομάδα τους τόσο παράφορα όσο ένας παίκτης που αρνήθηκε ότι πρόταση του ήρθε ποτέ παραμένοντας πιστός σε ένα μόνο έμβλημα.

Ο αρχηγός της Ρόμα δεν αφήνει πίσω του μόνο... 250 γκολ, αφήνει την καρδιά του, την προσωπικότητα του και ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού που πλέον είναι αδύνατον να ξεριζώσει.

Αυτά τα 28 χρόνια είναι παραπάνω από την μισή ζωή του...

Ο Τότι ίσως να είναι ο τελευταίος μεγάλος και πιο εμβληματικός αρχηγός που... αναγκάστηκε να αφήσει πίσω του την καρδιά του και να συνεχίσει σε νέα μονοπάτια την ζωή του.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Το G – Weenked Journal «ακολουθεί» την τεράστια... ρωμαϊκή πορεία του και σας ταξιδεύει στην πλούσια καριέρα του μεγάλου capitano.

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

 

Τελευταία Νέα