Τα «καυτά» κορίτσια των ριάλιτι! (pics)

Gazzetta team
Τα «καυτά» κορίτσια των ριάλιτι! (pics)

bet365

Εδώ στο Gazzetta Weekend Journal αφήσαμε για λίγο το Survivor και μας έπιασε ζάλη! Γιατί; Θυμηθήκαμε τα «καυτά» κορίτσια των ελληνικών ριάλιτι!

Δε λέμε! Πολύ καλά τα κορίτσια του Survivor. Δεν μπορούμε να πούμε κακή κουβέντα! Από την Ειρήνη Παπαδοπούλου... μέχρι τη «μαμά» των «Μαχητών». Όλα είναι τρέλα! Επειδή όμως τις βλέπουμε με προσοχή σχεδόν κάθε βράδυ, εδώ στο Gazzetta Weekend Journal είπαμε να θυμηθούμε τις σεξοβόμβες των ελληνικών ριάλιτι! Και δεν είναι και λίγες.

Aπό το πρώτο ριάλιτι που εμφανίστηκε στις οθόνες μας... το αξέχαστο πρώτο «Βig Brother», μέχρι το «Survivor 1» και το «Τhe Wall»!

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα κορίτσια έχουν πλούσια προσόντα! Οπότε για πάμε...

Μαίρη Σκόρδου - Big Brother

To 2001 έκανε πανικό! Όταν οι Έλληνες είχαν λιώσει σ' έναν καναπέ και δεν έχαναν δευτερόλεπτο από το πρώτο Big Brother η Μαίρη Σκόρδου είχε ξεχωρίσει! Δεν ήταν μόνο το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, αλλά και ο αυθορμητισμός της. Οι μέρες που την παρακολουθούσαν οι κάμερες αποτελούν παρελθόν και.. έψαξε την καριέρα στο τραγούδι.

Νάνσυ Αλεξιάδη - Fame Story

Μπορεί να γνωρίσαμε την Ελληνίδα τραγουδίστρια το 2003 όταν ήταν 23 ετών, ωστόσο δεν έχει αλλάξει καθόλου! Η Νάνσυ είχε κλέψει τις εντυπώσεις κυρίως με την εξωτερική της εμφάνιση... αλλά κι από φωνή δεν πάει πίσω!

Χριστίνα Κολέτσα - Fame Story

Τη Χριστίνα Κολέτσα τη γνωρίσαμε το 2006 στο Fame Story κι από τότε δε λέει να βγει από τις καρδιές μας! Κάθε της εμφάνιση, κάθε της post στο instagram είναι μία όαση!

Φραντζέσκα Μελά - Βig Brother 2

Η... sexy Κύπρια μας έκανε να στέλνουμε όλη την ώρα «φιλούθκια» στο Βig Brother 2. H ξανθιά καλλονή... εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης με τις εμφανίσεις της στο σπίτι του μεγάλου αδελφού.

Ελίνα Μπεκάκου - Big Brother (Alpha)

Aπό τις πιο εκκεντρικές παρουσίες των ελληνικών ριάλιτι! Η Ελίνα δεν διστάζει να δοκιμάζει νέα πράγματα και να προκαλεί όπως μόνη εκείνη ξέρει!

Σίσσυ Γιαννακοπούλου - Τhe Wall

Η Σίσσυ συστήθηκε στο ελληνικό κοινό από τη συμμετοχή της στο «The Wall» κι έπειτα απασχόλησε τόσο με την προσωπική της ζωή, όσο και με τις... καυτές φωτογραφίσεις που έκανε.

Ευαγγελία - Survivor 1

H νικήτρια του πρώτου survivor... άφησε εποχή στο ανδρικό κοινό! Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να κάνει sexy φωτογραφίσεις! Η Ευαγγελία αποδείχτηκε πραγματική Survivor με τη συμμετοχή της, αν και δεν θυμάται με νοσταλγία εκείνες τις μέρες.

Στέλλα Μπεζαντάκου - Βar

Αθώα, sexy, προκλητική, εκρηκτική! Όλα τα στοιχεία τα είχε η Στέλλα! Όλα όμως... Ας μην πούμε περισσότερα!

 

Τελευταία Νέα