«Δεν θα ξεχάσω ποτέ με τα Ημισκούμπρια»! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ με τα Ημισκούμπρια»! (vids)

bet365

Τα Ημισκούμπρια δεν χρειάζονται συστάσεις! Ούτε φυσικά ο Δημήτρης Μεντζέλος που μας... ξεσήκωνε επί σειρά ετών και μέσω του Gazzetta Weekend Journal θυμάται τις 11 κορυφαίες στιγμές του με τα Ημιζ!

Ο Μεντζέλος - που όπως και τα άλλα παιδιά από τα Ημιζ - κάνουν τα τελευταία χρόνια και solo δουλειές απαριθμεί στο Gazzetta Weekend 11 αξέχαστες στιγμές του. Από το πρώτο του συμβόλαιο μέχρι τον... πατσά που πήγαν τα Ημισκούμπρια ως δώρο στην Γαλάνη!

Απολαύστε τον να εξιστορεί το τι δεν θα ξεχάσει ποτέ!

1. Την χαρά μας όταν το 1996 υπογράψαμε το πρώτο μας συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία. Όπως ήταν φυσιολογικό (σ.σ. για εμάς) πήγαμε στην δισκογραφική εταιρία για υπογραφή κρατώντας ένα τεράστιο στυλό, αγορασμένο από είδη δώρων, που έγραφε πάνω «Άμα το χάσεις και αυτό χέσε μέσα».

2. Την πρώτη φορά που ανεβήκαμε σε σκηνή για να πούμε μόνο δύο τραγούδια: άγνωστοι ακόμα στο ευρύ κοινό και μαζί με τα μικρόφωνα κρατούσαμε και δύο ορούς για να δείξουμε ότι είμαστε άρρωστοι. Και μετά από 20 χρόνια γιατρειά δε υπήρξε!!!

3. Καλεσμένοι σε πρεμιέρα της Δήμητρας Γαλάνη από την ίδια φτάσαμε στο μαγαζί που τραγουδούσε και διαπιστώσαμε ότι δεν της έχουμε πάρει ένα λουλουδάκι για το καλό! Ψάξαμε γύρω αλλά το μόνο μαγαζί που ήταν ανοιχτό ήταν ένα πατσατζίδικο. Πήραμε δύο ψιλοκομένους πατσάδες και αφού τσακωθήκαμε με τον μαιτρ που δικαίως δεν μας άφηνε να μπούμε τελικά οι μερίδες με τους πατσάδες έφτασαν στην κυρία Γαλάνη. Και έτσι και εκείνη γέλασε και εμείς δεν πήγαμε με άδεια χέρια.

4. Τα Live μας σε όλες τις πόλεις και χωριά στην Ελλάδα, την γνωριμία μας με τόσους πολλούς ανθρώπους και την ανταλλαγή απόψεων. Ειδικά στις πιο μικρές πόλεις την έκπληξη του κάθε μπαρμπαθείου όταν ανοίγαμε τα μικρόφωνα και δεν ηξέρε τι κακό τον βρήκε και γιατί οι μικρότεροι γουστάρανε τόσο πολύ.

5. Το «σαβούριασμά» μου σε συναυλία στον Βόλο, όπου και έβγαλα τον ώμο μου. Την βοήθεια του νοσοκόμου στο νοσοκομείο Βόλου που επανέφερε το χέρι μου στην κανονική του θέση και μετά που με έβαλε να κρατάω ένα μπιτόνι με νερό. Την συνέχιση του tour και το ραπάρισμά μου με δεμένο χέρι.

6. Την φλοκάτη που είχε στρώσει μαγαζάτορας επάνω στη σκηνή για να φαίνεται πιο όμορφη.

7. Είμαστε σε αεροπλάνο για Live. Ο Μιθριδάτης έχει το μούσι του βαμμένο κόκκινο και κάθεται στην θέση του. Δίπλα μια γιαγιούλα κλασική με μαντήλι τον βλέπει και αλλάζει χρώμα. «Εδώ κάθεσαι;» του λέει. «Ναι», της λέει. «Δεν μπορεί να κάθεσαι εδώ», λέει εκείνη. Και φωνάζει την αεροσυνοδό. «Σας παρακαλώ δείτε το εισιτήριο του κυρίου.Δεν μπορεί να κάθεται εδώ», της είπε. Έφριξε η καημένη.

8. Σε παλιό μας Live στα Γιάννενα να καίγονται ηχεία, να χαλάει το ένα μικρόφωνο μετά το άλλο και τελικά λόγω του δικού μας πάθους και της υποστήριξης του κόσμου να τελειώνουμε την συναυλία χωρίς μικρόφωνα και με τον κόσμο να κρατάει τον ρυθμό για να ραπάρουμε με παλαμάκια.

9. Να ανεβαίνει στη σκηνή μεθυσμένος φαν, να του δίνουμε μικρόφωνο και να τραγουδάει Γονίδη!

10. Σε Live μας στο Γύθειο για την πανευρωπαϊκή συγκέντρωση μοτοσυκλετιστών που άτομο με μηχανή husqvarna ανέβηκε στην σκηνή και όταν λέγαμε το κομμάτι «Ντισκοτέκ» στο επίμαχο σημείο έκανε άλμα με την μηχανή (από την σκηνή) και προσγειώθηκε κανονικά.

11. Σε βραβεία «Ποπ Κορν» που είμαστε καλεσμένοι καθόμαστε κι εμείς με τους σουπερσταρς της μουσικής και ακούμε κοριτσάκια να φωνάζουν υστερικά: «Πρύτανη, Πρύτανη». Σκεφτόμαστε λοιπόν: «Σάκη σε φάγαμε. Τώρα φωνάζουν για μας τα κορίτσια». Και οι φωνές συνεχίστηκαν: «Πρύτανη, Πρύτανη χαμήλωσε λίγο. Δεν βλέπουμε τον Σάκη»!

Μετα τιμήζ

Δημήτρης Μεντζέλος

Από τα Ημιζ.

- Θυμηθείτε στην Gallery κάποια τραγούδια των Ημιζ αλλά μία σόλο δουλειά του Μεντζέλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα