Όχι την Καλλέργη ρε... (pics)

Νίκος Μαρούδας
Όχι την Καλλέργη ρε... (pics)

bet365

Η Μαριάννα Καλλέργη αποχώρησε στην πρώτη ψηφοφορία του Survivor και εμείς αναρωτιόμαστε... Πως γίνεται ρε, μετά τα όσα μας... έδειξε την πρώτη εβδομάδα στο νησί;

Το Survivor έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Ήδη μετράμε μία αποχώρηση, τρία παιχνίδια επάθλου, αλλά και κάποιους τσακωμούς. Όλα αυτά... έλειπαν από την ελληνική τηλεόραση, αλλά πιο πολύ έλειπαν οι ωραίες παρουσίες με μαγιό σε ερημικές παραλίες.

Ένα από τα κορίτσια όμως που δεν θα απολαύσουμε άλλο είναι η Μαριάννα Καλλέργη. Η πρωταθλήτρια του Muay Thai, βρέθηκε σε θέση υποψήφιας για αποχώρηση και τελικά ο κόσμος την ψήφισε για να φύγει... Αυτό έφερε την... οργή μας! Μα είναι δυνατόν ρε; Την Καλλέργη ρε; Πως το κάνατε με όσα είδαμε τις πρώτες μέρες προβολής του παιχνιδιού;

Η στήλη #Ladies του G-Weekend Journal μάζεψε τις... καυτές στιγμές της Μαριάννας στο νησί και όχι μόνο και σας τις παρουσιάζει! Μαριαννάρα, σε περιμένουμε στην πατρίδα να μας χαρίσεις ακόμα περισσότερες τέτοιες στιγμές!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα