Μπενίτεθ: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Μπενίτεθ: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

Gazzetta team
Μπενίτεθ: «Χρειαζόμαστε χρόνο»

bet365

Μετά το ματς με τον ΟΦΗ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε πως η ομάδα του θα χρειαστεί χρόνο για να αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητες και την αξία της.


O προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε: «Ήταν το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και όπως έχω πει και σε προηγούμενες δηλώσεις μου θα χρειαστούμε λίγο ακόμα χρόνο για να βρεθούμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Έχουμε κάνει αρκετές αλλαγές παικτών αυτή τη σεζόν και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο αγώνας σήμερα εξελίχθηκε λίγο δύσκολα για εμάς. Ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες οι οποίοι μπορούν να αποδώσουν πολύ καλά. Εμείς ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι όμως και σε αρκετές στιγμές είχαμε τον έλεγχο του αγώνα τόσο με το σερβίς μας όσο και με την επίθεση, side out αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης είπε: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Νομίζω ότι δείξαμε δυο πρόσωπα. Το ένα ήταν μιας ομάδας η οποία θα μπορούσε να κερδίσει πολύ εύκολα με το πιεστικό μας σερβίς, το άλλο πρόσωπο ήταν όχι και τόσο θετικό αφού κάναμε ορισμένα λάθη και έπεσε η συγκέντρωσή μας. Χάσαμε κάποια σερβίς παραπάνω, ο ΟΦΗ πίεσε αφού είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες που μπορούν να πιέσουν και για εμάς αυτό ήταν ένα καλό τεστ για τη συνέχεια».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα