Φιλίποφ: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη»

Φιλίποφ: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη»

Gazzetta team
Φιλίποφ: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και πορεία στην Ευρώπη»

bet365

Ψηλά τον πήχη έβαλε για την φετινή χρονιά ο Ντίμα Φιλίποφ, με τον πασαδόρο του ΠΑΟΚ να τονίζει πως στόχος είναι το νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο πασαδόρος των «ασπρόμαυρων» ανέφερε τα εξής:

Για την Εθνική ομάδα: «Ήταν μια φανταστική εμπειρία για όλα τα παιδιά. Ένα πολύ ιδιαίτερο τουρνουά, με καλή οργάνωση, στο οποίο είχαμε βάλει στόχο να επιστρέψουμε στην ελίτ, έπειτα από 10 χρόνια απουσίας. Η προσπάθεια ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Η Εθνική ομάδα έχει μέλλον, αλλά χρειάζεται βοήθεια και στήριξη από όλους όσους πλαισιώνουν το ελληνικό βόλεϊ. Πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε στις καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού βόλεϊ».

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο. Μου έλειψαν οι συμπαίκτες μου. Σιγά σιγά θα ενσωματωθώ και εγώ στην ομάδα και την προετοιμασία. Οι στόχοι, όταν παίζεις στον ΠΑΟΚ είναι πάντα υψηλοί. Πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Ανυπομονώ να μπω στις προπονήσεις και να προσπαθήσω μαζί με τα άλλα παιδιά να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα