Ίλνιχ: «Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Ίλνιχ: «Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Ίλνιχ: «Χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ο Ντμίτρι Ίλνιχ που δήλωσε χαρούμενος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντμίτρι Ίλνιχ, με τον ακραίο Ρώσο, να ξεκινά από την Δευτέρα προπονήσεις με την ομάδα.

Την Κυριακή έφτασε στη Θεσσαλονίκη και δήλωσε:

«Αυτά έχει η ζωή ενός αθλητή… Σήμερα είσαι κάπου και την επόμενη μέρα που ξημερώνει μια πρόταση σε φέρνει σε ένα άλλο μέρος. Έτσι έγινε και με μένα. Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ συζήτησα με την οικογένεια μου, συζήτησα φυσικά και με τον κόουτς κι από τη στιγμή που και η ομάδα είχε υψηλούς στόχους νομίζω ότι η απόφαση μου ήταν σχετικά εύκολη.

Ξέρω ότι στο παρελθόν το ελληνικό πρωτάθλημα προσέλκυε σπουδαίους αθλητές και ήταν από τα κορυφαία στην Ευρώπη, ενώ γίνεται μια προσπάθεια και τώρα προκειμένου να ανέβει το επίπεδο. Σίγουρα όμως παραμένει το ίδιο έντονο το πάθος των φιλάθλων και επειδή έχω δει πολλά βίντεο από την ατμόσφαιρα ειλικρινά περιμένω πως και πως να το ζήσω από κοντά».

Για το κίνητρο ενός αθλητή που έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην καριέρα του να συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο: «Ο αθλητισμός και ειδικά το βόλεϊ είναι στο αίμα μου… Ζω για να παίζω, είναι αυτό που με ικανοποιεί περισσότερο και πραγματικά τρελαίνομαι να είμαι στο γήπεδο».

Για τον Βασίλη Κουρνέτα: «Πάντα θα λέω τα καλύτερα για τον Βασίλη και πάντα θα τον θυμάμαι με αγάπη. Πέρα από φοβερός πασαδόρος είναι καταπληκτικός άνθρωπος και θα χαρώ που θα τον ξαναδώ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα