Παίρνει και Ρουμελιωτάκη ο ΟΦΗ

Παίρνει και Ρουμελιωτάκη ο ΟΦΗ

Φώτης Καρακούσης
Παίρνει και Ρουμελιωτάκη ο ΟΦΗ

bet365

Η ενίσχυση του ΟΦΗ ενόψει της πρώτης του συμμετοχής στην Volley League συνεχίζεται, με τους Κρητικούς να συμφωνούν με τον πρώην ακραίο της Κηφισιάς, Γιάννη Ρουμελιωτάκη.

Από την πρώτη στιγμή που ο ΟΦΗ ανέβηκε κατηγορία, είχε ξεκαθαριστεί πως η ομάδα της Κρήτης έχει ως στόχο να μείνει στην Volley League και να μην γίνει «ασανσέρ». Αν κρίνουμε από τις έως τώρα κινήσεις σκοπεύουν να μην μείνουν μόνο στα λόγια. Οι Ηρακλειώτες μετά τον Μίλος Τσούλαφιτς τον οποίο και ανακοίνωσαν, έχουν έρθει σε συμφωνία και με τον 30χρονο ακραίο, Γιάννη Ρουμελιωτάκη.

Ο γεννημένος το 1989 στο Ηράκλειο αριστερόχειρας βολεϊμπολίστας ξεκίνησε την καριέρα του στην ΓΕ Ηρακλείου, μετά αγωνίστηκε για μία χρονιά στην Άθλεση Ηρακλείου και στην συνέχεια έφυγε από την αγαπημένη του Κρήτη, κάνοντας μια πολλή καλή καριέρα, καθώς αγωνίστηκε σε ΑΕΚ, Κηφισιά, Ολυμπιακό και πάλι Κηφισιά, ενώ έχει περάσει και από Πανελλήνιο και ΣΠΑ Καρδίτσας.

Ο ύψους 1.88 ακραίος είναι εξαιρετικός στην υποδοχή, κάτι που τον βοηθάει και η ενασχόλησή του με το μπιτς βόλεϊ, ενώ και επιθετικά δεν είναι καθόλου κακός, με το άλμα και το χτύπημα με το αριστερό να τον βοηθάει σε μεγάλο βαθμό. Όσον αφορά τους τίτλους, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, δύο Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό και ένα Λιγκ Καπ με την ΑΕΚ, ενώ φέτος συνέβαλε τα μέγιστα στο να μπορέσει η Κηφισιά να κάνει τόσο καλή πορεία και από εκεί που κινδύνευε να φτάσει να μπει στην τετράδα.

Με το που ανέβηκε ο ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία, ήταν μέσα στους βασικούς στόχους του συγκροτήματος του Δημήτρη Ζλατιλίδη, ήθελε και αυτός να επιστρέψει στην πόλη του και πλέον το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η καριέρα του

2000-06 ΓΕ Ηρακλείου

2007-08 Άθλεση Ηρακλείου

2008-11 Πανελλήνιος

2011-12 ΣΠΑ Καρδίτσας

2012-14 ΑΕΚ

2014-16 Κηφισιά

2016-18 Ολυμπιακός

2018-19 Κηφισιά

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα