Τσούλαφιτς ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΟΦΗ (vid)

Τσούλαφιτς ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΟΦΗ (vid)

Τσούλαφιτς ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΟΦΗ (vid)

bet365

Την απόκτηση του 33χρονου διαγώνιου, Μίλος Τσούλαφιτς ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, με τον Μαυροβούνιο να είναι ο πρώτος ξένος στην ιστορία της Κρητικής ομάδας.

Ο πρώτος ξένος στην ιστορία του ΟΦΗ είναι γεγονός. Ο εκλεκτός όπως είχατε διαβάσει από το gazzetta.gr λέγεται Μίλος Τσούλαφιτς, με τους Κρητικούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο 33χρονος θηριώδης (2.06) διεθνής Μαυροβούνιος διαγώνιος Mίλος Τσούλαφιτς (Milos Culafic) είναι και επίσημα, ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας βόλει του ΟΦΗ!

Ο Τσούλαφιτς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο και έτσι αποτελεί την πρώτη μεταγραφική επιλογή της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στην Volley League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά τις μεταγραφές του, με ένα παίκτη, που έχει μεγάλες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Κορέας και της Γαλλίας, ενώ και είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Μάλιστα για το λόγο αυτό, η άφιξη του στην Κρήτη, θα γίνει περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Ο Τσούλαφιτς ήταν απο τις πρώτες επιλογές στον σχεδιασμό του προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του ΟΦΗ στην Volley League.

Να σημειωθεί ότι, ο Τσούλαφιτς έχει να επιδείξει ένα πρωτάθλημα Σερβίας-Μαυροβουνίου, δύο πρωταθλήματα Μαυροβουνίου, τρία κύπελλα Μαυροβουνίου και ένα κύπελλο στην Αργεντινή. Για δύο σεζόν μάλιστα εξελέγη MVP του πρωταθλήματος του Μαυροβουνίου.

Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ελβετίας με τη φανέλα της TV Schonenwerd.

Το 2014 αντιμετώπισε την Εθνική μας ομάδα στoν τελικό του European League το 2014. Σε εκείνη τη διοργάνωση, ο Τσούλαφιτς είχε αναδειχθεί MVP.

Ο Τσούλαφιτς, δεν θα είναι ασφαλώς ο μοναδικός ξένος του ΟΦΗ στην Volley League, καθώς η ομάδα θα κινηθεί για 4 ξένους, όπως έχει δικαίωμα!

Ηδη οι επόμενοι στόχοι, έχουν βρεθεί και ο ΟΦΗ είναι έτοιμος και για τα επόμενα μεταγραφικά του χτυπήματα!

Το βιογραφικό του Τσούλαφιτς:

2005-2008 Μπουντούντσονστ (Μαυροβούνιο)

2008-2010 Μπουντβάνσκα (Μαυροβούνιο)

2010-2011 Suwon KEPCO (Κορέα)

2011-2012 Πουατιέ (Γαλλία)

2012-2013 Τιουμέν (Ρωσία)

2013-2014 Suwon KEPCO (Κορέα), Μπουντβάνσκα (Μαυροβούνιο), Αραγκό Ντε Σετ (Γαλλία)

2014-2015 Μπελεντίγε Σαχινμπέι (Τουρκία)

2015-2016 Μπόλιβαρ (Αργεντινή), Τουλούζ (Γαλλία)

2016-2017 Ομράν (Ιράν)

2017-2018 Αουρίσπα Αλεσάνο (Ιταλία)

2018-2019 Σόνβερντ (Ολλανδία)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα