Ανδρεόπουλος: «Η σειρά παραμένει δύσκολη»

Ανδρεόπουλος: «Η σειρά παραμένει δύσκολη»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Η σειρά παραμένει δύσκολη»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος τονίζοντας πως ακόμα η σειρά παραμένει δύσκολη.

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε μετά τη νίκη επί της Κηφισιάς: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και η εικόνα των σετ αντικατοπτρίζουν και τη δυσκολία του αγώνα. Ασφαλώς και είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 1-0 όμως η σειρά παραμένει δύσκολη.

Γνωρίζουμε ότι παίζουμε με μια αξιόλογη ομάδα με δυνατούς παίκτες και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και στο δεύτερο ματς να πάρουμε τη νίκη».

Ζαλμάς: «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

O προπονητής της Κηφισιάς Νίκος Ζαλμάς δήλωσε: «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι δεν είμασταν τόσο ψύχραιμοι όσο έπρεπε στις κρίσιμες φάσεις του αγώνα και ειδικά στο τέλος των σετ. Γενικά είμασταν μέτριοι στο κομμάτι του σερβίς και της αντεπίθεσης. Αυτό μας στέρησε στα πρώτα δύο σετ τη δυνατότητα να παίρναμε κάτι παραπάνω. Είχαμε πολλές ανεπιτυχείς κόντρα μπάλες. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τις πιο σίγουρες λύσεις στο τέλος και πήρε το παιχνίδι. Η ήττα δεν σημαίνει κάτι για εμάς, καθώς προερχόμαστε από μία δύσκολη εβδομάδα. Η σειρά μεταφέρεται στην έδρα μας. Θέλουμε να ισοφαρίσουμε και να κριθεί η πρόκριση στο τρίτο παιχνίδι».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα