Πολυτιμότερος όλων ο Χαντ

Gazzetta team
Πολυτιμότερος όλων ο Χαντ

bet365

Ο Καναδός διαγώνιος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Τέιλορ Χαντ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Ο Χαντ που από τις αρχές του Β΄γύρου ανεβάζει συνεχώς την απόδοση του στη νίκη του Α.Ο.Π.Κηφισιάς επί του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ σημείωσε 33 πόντους από τους συνολικά 98 που σημείωσε η ομάδα του αγγίζοντας το εκπληκτικό ποσοστό αποτελεσματικότητας στην επίθεση 73% (30/41 τελειωμένες). Επίσης είχε 2 πόντους από μπλοκ και έναν άσσο.

O Tέιλορ Χαντ δήλωσε για την διάκριση του: «Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση για το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αγωνιστικής. Φυσικά αισθάνομαι ακόμα καλύτερα για τις συνεχόμενες νίκες της ομάδας μου. Είναι μία συνολική ομαδική προσπάθεια. Καθημερινά βρισκόμαστε στο γήπεδο 15-16 παίκτες και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είναι μία προσπάθεια του προπονητικού επιτελείου, του φυσιοθεραπευτή, του φροντιστή και φυσικά του στατιστικολόγου μας. Όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Καθημερινά καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και κοιτάμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα απέναντι σε ισχυρές ομάδες τόσο στο Ζηρίνειο όσο και εκτός έδρας.

Για το που αφιερώνει την διάκριση του: «Θέλω να την αφιερώσω στους ανθρώπους που στέκονται δίπλα μου. Στον πατέρα μου που από τον Καναδά παρακολουθεί τα παιχνίδια της Κηφισιάς. Στον αδερφό μου που επίσης παρακολουθεί τις προσπάθειες μας. Στην αδερφή μου και τον νεογέννητο ανιψιό μου Μέισον. Στη μητέρα μου που δίνει μάχη με τον καρκίνο και πριν από περίπου ένα μήνα έκανε μαστεκτομή. Τέλος θέλω να το αφιερώσω στη Σοφία που είναι πάντα δίπλα μου και με υποστηρίζει κάθε στιγμή εντός και εκτός γηπέδου».

Ο Τέιλορ Χαντ αναδεικνύεται για δεύτερη φορά MVP Βίκος Cola στα δύο χρόνια που είναι στην Ελλάδα και μάλιστα η προηγούμενη διάκριση του ήταν την 5η αγωνιστική της σεζόν 2017-18 και πάλι σε αγώνα κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολη όπου η Κηφισιά είχε νικήσει 3-2 σετ.

Είναι ο δεύτερος παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς που λαμβάνει αυτή την διάκριση την εφετινή σεζόν μετά τον Ντούσαν Λόπαρ την 13η αγωνιστική.

Επίσης είναι η 24η φορά που παίκτης του ΑΟΠ Κηφισιάς αναδεικνύεται MVP από τότε που η ομάδα ανέβηκε στην Volley League.

Ο Τέιλορ Χαντ είναι αδελφός του 27χρονου Στίβεν Ρόμπερτ Χαντ που τη σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στον Γ.Σ.Λαμία. Γεννήθηκε στον Καναδά στις 29 Δεκεμβρίου 1988 και έχει ύψος 1.95. Επίσης στο πρωτάθλημα 2017-18 αναδείχτηκε κορυφαίος επιθετικός.

Η DREAM TEAM 17HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

MVP: Tέιλορ Χαντ (Καναδάς, διαγώνιος, Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Πασαδόρος: Ντίμα Φιλίποφ (Π.Α.Ο.Κ.)

Διαγώνιος: Γκάβιν Σμιτ (Καναδάς, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

Ακραίοι: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.), Αλέξανδρος Ράπτης (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Λίμπερο: Γιώργος Κάπελας (Α.Ο.Π.Κηφισιάς)

Κεντρικοί: Γιώργος Πετρέας (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), Αλεξάνταρ Οκολιτς (Π.Α.Ο.Κ.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα