Παίρνει Σέρβο κεντρικό η Κηφισιά (vid)

Φώτης Καρακούσης
Παίρνει Σέρβο κεντρικό η Κηφισιά (vid)

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ενίσχυση στο κέντρο για την Κηφισιά με την ομάδα των Βορείων Προαστείων να έχει συμφωνήσει με τον Σέρβο κεντρικό Ντούσαν Λόπαρ ο οποίος αναμένεται αύριο στην Αθήνα.

Στο φετινό πρωτάθλημα η Κηφισιά πραγματοποιεί άσχημη πορεία, καμία σχέση με αυτές που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με την Κομοτηνή με 5 βαθμούς. Οι άνθρωποι της ομάδας ωστόσο δεν σκοπεύουν να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και γι' αυτό ετοιμάζουν κινήσεις.

Μία από αυτές θα είναι εκτός εξαιρετικού απροόπτου ο Σέρβος κεντρικός, Ντούσαν Λόπαρ. Πρόκειται για έναν παίκτη ύψους 2.04 ο οποίος έχει γεννηθεί στις 8/2/1991 και έχει αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού. Ως τώρα αγωνιζόταν στην χώρα του και την Βάλιεβο όπου όσον αφορά τα στατιστικά είναι ο τρίτος στο πρωτάθλημα στη θέση του. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν, στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Νόβι Πάζαρ παίζοντας και αντίπαλος με τον ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League, η Γαλλία και η Ασόν ήταν ο επόμενος σταθμός για τον 28χρονο κεντρικό, ενώ ως τώρα αγωνιζόταν στην Βάλιεβο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα