Ταρνατόρος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Gazzetta team
Ταρνατόρος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

bet365

Αισιόδοξος για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες για τις ελληνικές ομάδες και τον κόσμο του βόλεϊ για το 2019. Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ανέφερε:

«Το 2018 πέρασε στην ιστορία μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες για το ελληνικό βόλεϊ σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο. Είναι οι καρποί της σκληρής δουλειάς που κάνουν τα κύτταρα του αθλήματος που δεν είναι άλλα από τα σωματεία, τους παράγοντες τους, τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές και το επιστημονικό προσωπικό τους. Για το 2019 εύχομαι υγεία και επιτυχίες για όλη την κοινότητα του βόλεϊ, τις ομάδες, τους συλλόγους και τα εθνικά συγκροτήματα.

Είμαστε στο κατώφλι του 2019. Μιας χρονιάς γεμάτης προκλήσεις για όλους. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Ενωμένοι θα αγωνιστούμε όλοι, πάνω από σωματειακά και προσωπικά συμφέροντα για το καλό του βόλεϊ. Θα δουλέψουμε για να ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά το αγαπημένο μας άθλημα. Μαζί με τους χορηγούς μας, τους υποστηρικτές μας, τους φίλους του βόλεϊ τους διαιτητές και τους ανθρώπους του Τύπου ετοιμαζόμαστε για μία χρονιά γεμάτη "άσσους". Θα χαρούμε το ταξίδι και θα βάλουμε υψηλούς στόχους για μία παραγωγική και δημιουργική χρονιά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα