Ενίσχυση με Μουαγκουτούτια ο ΠΑΟΚ (vids)

Ενίσχυση με Μουαγκουτούτια ο ΠΑΟΚ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Ενίσχυση με Μουαγκουτούτια ο ΠΑΟΚ (vids)

bet365

Στην απόκτηση του 30χρονου Αμερικανού ακραίου Γκάρετ Μουαγκουτούτια προχώρησε ο ΠΑΟΚ με τον ύψους 205 εκατοστών παίκτη να αντικαθιστά τον Χαβιέ Χιμένεθ.

Με τον Ολυμπιακό μετά την απόκτηση των Αλεξίεφ και Σμαραγδή να γίνεται ακόμα μεγαλύτερο φαβορί για τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κάνει αλλαγές προκειμένου να μπορέσει να κοντράρει τον μεγάλο του αντίπαλο. Αλλαγές που είναι δεδομένο πως θα γίνουν με την πρώτη να είναι ο 30χρονος Αμερικανός ακραίος Γκάρετ Μουαγκουτούτια. Πρόκειται για έναν βολεϊμπολίστα που έχει βασικό του ατού την επίθεση, κάτι που ήθελαν άλλωστε και οι Θεσσαλονικείς. Από την στιγμή που αποφασίστηκε πως ο Σαφράνοβιτς θα παραμείνει, στόχος των Κυπελλούχων ήταν ένας ακραίος που θα είναι πολύ καλός στην επίθεση και ο Αμερικανός είναι και με το παραπάνω.

Με ύψος 2.05 είναι πολύ δυνατός στο φιλέ, ενώ έχει και εμπειρία στην Ευρώπη έχοντας παίξει σε Ισπανία, Φινλανδία, Ιταλία, Τουρκία, Πολωνία και Πορτογαλία, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Κίνα. Στην Πορτογαλία κατέκτησε με την Σπόρτινγκ το πρωτάθλημα, με τους Πορτογάλους να προσπαθούν να τον πάρουν πάλι πίσω μετά την απομάκρυνση του Αλεξίεφ, αλλά ο ΠΑΟΚ τους πρόλαβε, με τον παίκτη να υπογράφει μαζί τους.

Ο Μουαγκουτούτια αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου και σίγουρα δεν θα είναι η μοναδική ενίσχυση για τους Θεσσαλονικείς. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις, με τον στόχο να είναι να κάνουν την ρελάνς και να μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τον Ολυμπιακό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα